جمعه ۲۳ آذر ۱۴۰۳ |۱۱ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 13, 2024
آیت الله محمد جواد فاضل

حوزه/ رئیس مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) گفت: دغدغه امروز کشور، عدم رشد مقوله فرهنگ و دین در جامعه به اندازه انتظار است.

به گزارش خبرگزاری«حوزه»، آیت الله محمدجواد فاضل ظهر امروز در دیدار با اعضای شورای هماهنگی بزرگداشت دهه کرامت، ضمن تبریک این دهه و ولادت حضرت فاطمه معصومه(س)، اظهار داشت: یکی از مسائل مهم امروز در کشور، فرهنگ است که باید به آن پرداخته شود.

*انسجام میان دستگاه ها، نیاز امروز برای پیشرفت فرهنگی است

وی ابراز داشت: حوزه های علمیه، وزارت فرهنگ و ارشاد، مسئولان مساجد کشور، ائمه جماعات، اتحادیه های دانشگاهی و دانش آموزی، بخش های فرهنگی شهرداری ها و ... از جمله متولیان فرهنگ کشور هستند که می توان با انسجام بخشی شاهد پیشرفت روزافزون در فرهنگ کشور باشیم.

رئیس مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) خاطرنشان ساخت: دغدغه امروز کشور، عدم رشد مقوله فرهنگ و دین در جامعه به اندازه انتظار است.

این استاد حوزه تصریح کرد: باید در میان دستگاه های مسئول، انسجام فرهنگی مناسب ایجاد شود تا شاهد پیشرفت  روز افزون و رفع مشکلات و معضلات بود.

آیت الله فاضل لنکرانی بیان داشت: مکتب شیعه سخنان بسیاری در مقوله اخلاق و ... دارد که باید به آن پرداخت و از آن استفاده کرد.

*شورای هماهنگی بزرگداشت دهه کرامت، مختص به این دهه نشود

وی با تقدیر از انسجام دستگاه های کشور بر بزرگداشت دهه کرامت، اظهار داشت: خوشبختانه انسجام مناسبی صورت پذیرفته؛ اما این انسجام نباید مختص به دهه کرامت شود.

رئیس مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) تأکید کرد: باید از این شورا در برنامه های فرهنگی دیگر نیز استفاده مناسب کرد.

این استاد حوزه با اشاره به برخی کم کاری ها از سوی مسئولین، ابراز داشت: فساد اقتصادی در دستگاه ها، در کم رنگی فرهنگ و دین در میان مردم تأثیرگذار است.

*افعال مسئولان در حرکت جامعه به سوی مسائل دینی تأثیرگذار است

آیت الله فاضل ادامه داد: اعمال و افعال مسئولان در حرکت جامعه به سوی مسائل دینی اثرگذار است؛ انجام شبانه روزی فعالیت فرهنگی، از جمله نیازهای امروز جامعه است؛ چراکه ضرورت آن بسیار پررنگ است.

رئیس مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) ایجاد گروه های تروریستی همانند داعش را نتیجه فکرهای طولانی مدت دانست و گفت: دشمن دائما با تیم های قوی در حال برنامه ریزی علیه اسلام است تا ضربه بزند.

آیت الله فاضل با تأکید بر نیاز به راه های فرهنگی جدید، تصریح کرد: مسئله چاپ کتاب، بروشور، پلاکارد و .... از برنامه های مؤثر است که باید انجام شود؛ اما ارائه راه کارهای جدید فرهنگی می تواند تحولی در این عرصه ایجاد کند.

وی با بیان این مطلب که نباید این شورا را محدود به دهه کرامت کرد، اظهار داشت: ایجاد این شورا، نقطه امید است و باید از ظرفیتی که در آن وجود دارد برای برنامه های دیگر غیر از دهه کرامت استفاده کرد.

رئیس مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) در پایان گفت: ظرفیتی در بخش فرهنگی دفتر آیت الله العظمی فاضل لنکرانی وجود دارد که آماده خدمت رسانی به این شورا است.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha