شنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۳ |۱۲ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 14, 2024
دانشگاه مجازی المصطفی

حوزه/ کنفرانس بین المللی علمی-پژوهشی مناسبات علوم انسانی و تمدن اسلامی، از سوی دانشگاه مجازی جامعه المصطفی(ص) العالمیه برگزار می شود.

به گزارش خبرگزاری «حوزه»، نشست خبری "کنفرانس بین المللی علمی-پژوهشی مناسبات علوم انسانی و تمدن اسلامی" با رویکرد فقه و حقوق، فرهنگ، اقتصاد، سیاست، مدیریت، روانشناسی، جامعه شناسی و ... در اتاق جلسات دانشگاه مجازی جامعه المصطفی(ص) العالمیه برگزار شد.

بر اساس این گزارش، حجت السلام والمسلمین حسین عندلیب، دبیر علمی این کنفرانس با اشاره به اهمییت توجه به تمدن نوین اسلامی ابراز داشت: بر اساس دغدغه های مد نظر مقام معظم رهبری پیرامون تولید تمدن نوین اسلامی، تعدادی از مراکز علمی و بین المللی با محوریت طلاب جوان از دو سال پیش برگزاری این کنفرانس را برنامه ریزی کرده اند؛ چراکه پیشرفت و توسعه با نگاه به تمدن اسلامی رقم می خورد و اگر توسعه و پشرفت با نگاه تمدنی همراه نباشد، آن امور مطلوب تمدن اسلامی نخواهد بود.

وی ابراز داشت: برای رسیدن به تمدن نوین اسلامی نیازمند فکر و اندیشه هستیم که باید زیر ساخت های نظری آن تامین بشود و این زیر ساخت ها با علوم انسانی اسلامی محقق شده و اگر اسلامی نباشد، تمدنی اسلامی رقم نخواهد خورد.

دبیر علمی کنفرانس بین المللی  مناسبات علوم انسانی و تمدن اسلامی در ادامه با اشاره به محورهای مقالات ابراز داشت: مناسبات علم و مدیریت، مناسبات جامعه شناسی، مناسبات علم و اقتصاد اسلامی، مناسبات روانشناسی ، علوم حوزوی  و اسلامی علوم میان رشته ای و... از جمله محورهای این کنفرانس می باشد.

وی خاطرنشان ساخت: فراخوان مقالات در 25 اسفند ماه 94 ارائه شده که مقالات در دو مرحله دریافت می شوند، در ابتدا چکیده مقالات که تا 10 مرداد ماه 95 و در ادامه اصل مقالات تا 15 مرداد ماه دریافت می گردد؛ لذا علاقه مندان به شرکت در این کنفرانس بین المللی با مراجعه به آدرس اینترنتی www.Cihsic.com  از نحوه ثبت نام و خبرهای مربوط به آن اطلاع پیدا کنند.

حجت الاسلام عندلیب با بیان مکان برگزاری این همایش تصریح کرد: این کنفرانس بین المللی به صورت مستقل در 25 مرداد 95 در شهر مقدس قم، 25 شهریور 95 در مرکز اسلامی آخن کشور آلمان و 25 مهرماه سال جاری در مرکز علوم دینی در شهر دلگراد صربستان برگزار می شود.

دبیر علمی این کنفرانس بین المللی در پایان بیان داشت: دانشگاه مجازی المصطفی(ص)، مرکز رشد واحد های فناوری علوم انسانی، موسسه ترمینولوژی فقه، موسسه معارف و اندیشه تمدنی اسلامی، دانشگاه علمی کاربردی استانداری قم، پارک علم و فناوری قم، مرکز اسلامی آخن آلمان و ... از جمله نهادهای همکار در برگزاری این کنفرانس می باشند.

برچسب‌ها

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha