حجت الاسلام سید جلیل موسوی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری «حوزه» در خرم آباد با اشاره به این که مبلغان پرچمداران ارائه دانش قرآنی و فرهنگ اهل بیت(ع) در جامعه هستند، گفت: مبلغ موفق مبلغی است که نسبت به اوضاع و وقایع روز جامعه آگاهی و اشراف داشته باشد و با تجهیز خود به سلاح ایمان و علم، پاسخگوی سئوالات و شبهات دینی مخاطبان باشد.
معاون تهذیب حوزه علمیه کمالیه خرم آباد با بیان این که مبلغان باید علاوه بر تسلط بر آیات و روایات، اطلاعات عمومی و تاریخی نیز داشته باشند، خاطر نشان کرد: افرادی که به وادی تبلیغ وارد می شوند باید قدر و جایگاه رسالت تبلیغی خود را بدانند و با بکارگیری راهبردهای تبلیغی به اقتضای جامعه مخاطب خود، تبلیغ نمایند.
وی با اشاره به این که مبلغان باید همانند طبیبان درد جامعه را دوا کنند، بیان داشت: مبلغین باید با احساس مسئوليت، نسبت به درمان دردها و آسیب های دینی و فرهنگی جامعه اقدام کنند.
حجت الاسلام موسوی ادامه داد: مبلغان باید در هر فرصتی نقش تبلیغی خود را به نحو احسن در جامعه انجام دهند و با حضور در مساجد، هیئات مذهبی و ارتباط صمیمانه با قشر جوان، در جهت هدایت آنها تلاش کنند.
معاون تهذیب حوزه علمیه کمالیه خرم آباد با تاکید بر این که جوانان با تاثیر پذیری از اخلاق و رفتار مبلغان جذب آموزه های دینی می شوند، یادآور شد: الگو بودن مبلغین برای جوانان، خروجی محورهای تبلیغی را در جامعه ارتقاء خواهد داد و جوانان بیشتر جذب مساجد خواهند شد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: طلاب جوان با ترسیم چشم انداز تبلیغی برای خود، از همان سال های اولیه طلبگی به تمرین تبلیغ دین در بین اقشار جامعه بپردازند.