شنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۳ |۱۲ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 14, 2024
گردهمایی فدراسیون جمعیت های شیعی آلمان

حوزه/ گردهمایی فدراسیون جمعیت های شیعی آلمان در تاریخ ۲۹ اکتبر ۲۰۱۶ در مرکز اسلامی هامبورگ برگزار شد.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری «حوزه»، گردهمایی فدراسیون جمعیت های شیعی آلمان( IGS ) در تاریخ 29 اکتبر 2016 در مرکز اسلامی هامبورگ برگزار گردید.

در ابتدای این مراسم حجت السلام والمسلمین خلیل زاده، رئیس هیئت مدیره فدراسیون جمعیت های شیعه آلمان در سخنانی به ارائه گزارشی از فعالیت های اخیر این فدراسیون پرداخت.

حجت الاسلام والمسلمین رمضانی رئیس هیئت علمای این فدراسیون نیز با تسلیت ایام اسارت اهل بیت (ع)، ضمن تقدیر و تشکر از حضور روحانیون و نمایندگان مراکز مختلف شیعی، این جلسات را یکی از فرصت های مناسب برای مرور و بررسی وظایف IGS و نیز ساختار تشکیلاتی این مجموعه بیان نمود و افزود: لازم است در این جلسات وظایفی که بر عهده IGS و نیز اعضاء قرار داده شده مورد بررسی قرار گیرد. این فدراسیون باید هر روز انسجام بیشتری پیدا کرده و عملکرد و نگاه تشکیلاتی به این مجموعه باید تقویت گردد.

وی ادامه داد: باید تلاش شود به طور تشکیلاتی عمل شود و وقتی انسان عضو یک تشکیلات می شود باید تابع قوانین و مقررات آن تشکیلات نیز باشد، وقتی انتخابات بر اساس رای اکثریت است همه اعضاء مجموعه باید به رای اکثریت احترام بگذارند.

* مبنای این فدراسیون احترام و تبعیت از مرجعیت شیعه است

رییس مرکز اسلامی هامبورگ ضمن تاکید بر لزوم حفظ وحدت میان مسلمانان و نیز شیعیان افزد: مبنای این فدراسیون احترام و تبعیت از مرجعیت شیعه است، مرجعیتی که در ایران و عراق وحدت مسلمانان را به عنوان یک راهبرد و باور برای امت اسلام معرفی می نماید. فعالیت های این مجموعه باید مخلصانه و مجاهدانه، به صورت منظم و تشکیلاتی و با نگاه خدمت به مکتب اهل بیت (ع) باشد.

حجت الاسلام والمسلمین رمضانی با اشاره به ترکیب جمعیتی اعضای IGS گفت: اعضای IGS اعم از عرب، ترک، پاکستانی، ایرانی، افغانستانی، آلمانی و غیره  باید با همفکری ، همدلی و همزبانی با توجه به تکلیف شناسی و وظیفه شناسی و بدون توجه به ملّیت ها در صدد معرفی فرهنگ غنی شیعه و ایجاد پیوند و همدلی در بین مراکز شیعه باشند. این مسئولیت اجتماعی به عنوان یک امانت الهی امروز در اختیار اعضای کنونی است و بعدها به دیگران سپرده می شود.

 

گردهمایی فدراسیون جمعیت های شیعی آلمان ( IGS )

* تشکیل احزاب سیاسی ضد دینی و بیشتر ضد اسلامی در دانمارک و انگلستان

رئیس اتحادیه اروپایی علما و تئولوگ های شیعه در بخش دیگری از سخنان خود به برخی از مشکلاتی که امروزه مسلمانان بالاخص در غرب با آن مواجه هستند اشاره نمود و افزود: شرایط موجود، در برخی از کشورها، شرایط مناسبی برای مسلمانان نیست. در برخی از کشورها مانند دانمارک و انگلستان و دیگر کشورها احزاب سیاسی ضد دینی و البته بیشتر ضد اسلامی تشکیل شده است. اینگونه احزاب نوعی هراسی را در جامعه ایجاد می کنند و آن را به اسلام نسبت می دهند و در صدد گسترش اسلام هراسی و قداست زدایی هستند. توهین به مقدسات و کاریکاتور موهن به پیامبر (ص) از فعالیت های این گروهها می باشد که در این زمینه باید جوانان بالاخص در فضای مجازی برای دفاع از اسلام و معرفی اسلام ناب، شخصیت پیامبر اکرم (ص) و ائمه معصومین (ع) با کمک علماء و متخصصین دین فعالیت کنند.

وی با بیان اینکه متاسفانه در رسانه ها و فضای مجازی به شکل گسترده علیه اسلام فعالیت می شود اظهارداشت: حتی در مراکز آکادمی و علمی نیز این تلاش صورت می گیرد. برخی از موسسات پروژه هایی دارند که در صدد هستند اثبات نمایند که قرآن برای زمان پیامبر (ص) بوده است و مخاطبان قرآن و پیامبر (ص) اعراب بوده اند، در حالیکه زبان قرآن زبان فطرت و عقل است و برای بشریت در همه زمانها و مکانها می باشد.

* انتشار خبر تفاوت قرآن شیعیان با سایر مسلمانان در فضای مجازی آلمان

رییس مرکز اسلامی هامبورگ خاطرنشان کرد: موضوع دیگری که اخیرا در آلمان در فضای مجازی برای ایجاد تفرقه بین مذاهب مطرح گردید تفاوت قرآن شیعیان با قرآن سایر مسلمانان است. در حالیکه قرآن شیعیان در کشورهای مختلف هیچ فرقی با سایر مذاهب ندارد و همه مسلمانان و علمای مشهور شیعه و سنی معتقد به عدم تحریف قرآن می باشند. البته شیعیان معتقد هستند که تفسیری از قرآن کریم به ترتیب نزول و شأن نزول وجود دارد که در نزد حضرت ولی عصر (عج) است و البته آن را هنوز کسی ندیده است و چاپ هم نشده است.

عضو مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: یکی دیگر از مشکلات جامعه امروزی بوجود آمدن جریان تکفیری است. امروزه دشمنان اسلام با مدیریت پنهان و قوی و حمایت از جریان تکفیری در صدد تشدید جنگ بین مذاهب هستند. تا چند سال پیش موضوع جنگ بین شیعه و سنی مطرح می شد و امروزه یک جریان خطرناک تکفیری بوجود آمده است که نشات گرفته از تفکرات ابن تیمیه است. جریان وهابیت و سلفی تکفیری جهادی یک فرقه سیاسی بوده و ارتباطی به مذاهب ندارد و از سوی علمای شیعه و سنی رد شده است.

وی افزود: متاسفانه امروز در غرب و حتی در شرق تلاش می کنند که این نگاه را منتقل کنند که نجات دهنده بشریت دین نیست و می خواهند ایده جدیدی را ارائه دهند و عناوین دیگری مانند معنویت را مطرح می کنند ولی معنویتی که در آن دین، خدا و قرآن نیست.

* 8 وظیفه مهم فدراسیون جمعیت‌های شیعی آلمانIGS 

رئیس مرکز اسلامی هامبورگ در بخش دیگری از سخنان خود از فدراسیون جمعیتهای شیعی آلمان IGS به عنوان یک تشکل مهم و تاثیرگذار برای ترویج فرهنگ غنی شیعه و نیز استیفای حقوق شیعیان در آلمان یاد کرد و گفت: برخی از وظایف مهم این فدراسیون عبارتند از: 1. ارائه تبیین عقلانی از مکتب اهل بیت (ع) با استفاده از آیات قرآن کریم و روایات  2. تقویت معنویت. با برپایی و گسترش برنامه های مذهبی و فرهنگی مانند قرائت دعای کمیل 3. پاسخگویی به شبهات خصوصا در فضای مجازی؛ بالاخص جوانان باید با کمک علماء دین برای پاسخگویی به شبهات در فضای مجازی فعالیت کنند. 4. توجه به فعالیت های زیربنایی؛ برگزاری همایش های مذهبی مانند همایش غدیر بسیار مناسب است ولی باید در کنار آن روی کارهای زیربنایی مانند عقاید و اخلاق جوانان کار شود. تقویت بنیان های عقیدتی و معنوی جوانان بسیار مهم است. 5. تقویت هماهنگی، هم دلی و هم زبانی بین مراکز 6. فعال کردن هر چه بیشتر بخش جوانان با برنامه ریزی و کادرسازی 7. فعال نمودن بخش بانوان؛ اگر بخش بانوان تقویت شود، حوزه خانواده رشد می یابد و مسئله خانوده به عنوان بنیان جامعه تقویت می شود. 8. صدور بیانیه برای مناسبتهای مهم درباره مسائل اسلام و مسلمانان.

گردهمایی فدراسیون جمعیت های شیعی آلمان ( IGS )

برچسب‌ها

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha