یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ |۱۳ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 15, 2024
آیت الله سید هاشم حسینی بوشهری

حوزه/ عضو شورای عالی حوزه های علمیه گفت: متاسفانه امروزه فضای مجازی زندگی افراد مختلف را ویران کرده است و یک طلبه علوم دینی، باید از کاربردهای منفی فضای مجازی که ذهن او را تخریب می کند،دوری کند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه» آیت الله سید هاشم حسینی بوشهری امروز در دیدار جمعی از طلاب دزفول که در سالن اجتماعات جامعه مدرسین حوزه علمیه قم برگزار شد، با اشاره به اهمیت دوران طلبگی و لزوم استفاده بهینه از این ایام گفت: طلاب مباحثه و حضور در درس را جدی بگیرند و نگذارند که این سنت های اصیل حوزوی کمرنگ شود.

وی طبق حدیثی از امام علی (ع) تاکید کرد: طلبه باید در درس و بحث جدی باشد و در کلاس درس روح پرسشگری داشته باشد؛ چرا که اگر کسی فقط به حضور در کلاس اکتفا کند و ساکت بنشیند در آینده نمی تواند موفق باشد.

نائب رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، با اشاره به لزوم دوری از سستی و تنبلی در امر طلبگی خاطر نشان ساخت: طلبه ای موفق می شود که پرکار و کوشا باشد، افراد تنبل و سست و بی حال به جایی نمی رسد.

وی با اشاره به لزوم استفاده از اوقات عمر در جهت کسب معارف اهل بیت (ع)  افزود: لزومی ندارد یک طلبه تا پاسی از شب به دیدن مسابقات مختلف ورزشی بپردازد، متاسفانه امروزه فضای مجازی زندگی افراد مختلف را ویران کرده است و یک طلبه علوم دینی، باید از کاربردهای منفی فضای مجازی که ذهن او را تخریب می کند،دوری کند.

امام جمعه قم با اشاره به اهمیت متخلق شدن به اخلاق اسلامی برای همه افراد خصوصا طلاب جوان  تاکید کرد: طلبه ای که به اخلاق اسلامی متخلق نشده باشد، نمی تواند خود را سرباز  امام زمان (عج) بداند و بدون توجه به معنویات و احکام دینی کسی در امر طلبگی موفق نمی شود.

آیت الله حسینی بوشهری با بیان اینکه امروز طلبه و روحانی مورد سوال مردم هستند افزود: طلبه باید احکام و مسایل اولیه دینی که مردم به آن نیاز دارند را در همان سال های اولیه طلبگی بیاموزد.

عضو شورای عالی حوزه های علمیه در پایان با اشاره به سابقه درخشان حوزه و روحانیت از گذشته تا به حال گفت: شما طلاب باید افتخار کنید که به این راه نورانی و پربرکت آمده اید، چرا که سلسله روحانیت و حوزه های علمیه به امام معصوم(ع) می رسد و این مایه افتخار همه ماست.

برچسب‌ها

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha