یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ |۱۳ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 15, 2024
کد خبر: 906930
۷ تیر ۱۳۹۹ - ۱۲:۱۲
شمس

حوزه/ حجت الاسلام و المسلمین شمس پیرامون آیه «المال و البنون زینة الحیاة الدنیا» نکاتی را بیان کرد.

به گزارش خبرگزاری «حوزه» از یزد، حجت الاسلام و المسلمین شمس مدیر حوزه علمیه استان یزد در جلسه هماهنگی برنامه های آموزشی دوره تابستان ۹۹ حوزه استان با قرائت آیه «الْمَالُ وَالْبَنُونَ زِینَةُ الْحَیَاةِ الدُّنْیَا  وَالْبَاقِیَاتُ الصَّالِحَاتُ خَیْرٌ عِنْدَ رَبِّکَ ثَوَابًا وَخَیْرٌ أَمَلًا»؛ کهف: ۱۸، نکاتی درباره این آیه بیان کرد.

وی افزود: منظور از «بنون» در آیه فرزندان دختر و پسر هستند که زینت حیات دنیایی انسان می شوند. البته همین زینت های دنیایی گاهی برای انسان ابزار آزمایش الهی می شوند و گاهی برای انسان بلا هستند همچنانکه خداوند در آیه « قَالَ یَا نُوحُ إِنَّهُ لَیْسَ مِنْ أَهْلِکَ »؛ هود ۴۸، خطاب به حضرت نوح می فرماید: فرزندت از اهل تو نیست. و این نشان می دهد همه فرزندان زینت حیات دنیای انسان نبوده بلکه برخی از آنان زینت هستند.

مدیر حوزه علمیه استان یزد با اشاره به عبارت «والباقیات الصالحات» در آیه گفت: اگر «و» را در این آیه  استیناف بگیریم، یعنی کسانی  که به مال و فرزندان خود می بالند، بدانند این ها ارزش نیست، بلکه باقیات صالحات ارزش است و باقیات صالحات اموری مانند: نماز شب، نماز، ذکر لاحول و لا قوه الا بالله العلی العظیم، ذکر صلوات، فرزند صالح، ساختن مسجد و علومی که دیگران از آن بهره مند شوند، هستند.

انتهای پیام

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha