دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ |۲۰ شوال ۱۴۴۵ | Apr 29, 2024
تصاویر / نشست صمیمی رئیس مرکز خدمات حوزه‌های علمیه با اساتید، فضلا و طلاب

حوزه/نشست صمیمی و عمومی حجت الاسلام والمسلمین سید جمال الدین میرمحمدی رئیس مرکز خدمات حوزه های علمیه در زیرزمین مدرسه فیضیه برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام والمسلمین سید جمال الدین میرمحمدی رئیس مرکز خدمات در نشست صمیمی و عمومی که با حضور اساتید، طلاب حوزه های علمیه، مدیران ارشد و مسئولان نهادهای حوزوی برگزار شد، برخی از طلاب و اساتید به ارائه پیشنهادات و انتقاداتی درباره تقویت ارائه خدمات به طلاب، اساتید و نخبگان حوزه های علمیه مطرح کردند که مورد استقبال رئیس مرکز خدمات حوزه های علمیه قرار گرفت.

در ابتدای این مراسم حجت الاسلام نقوی به ایراد انتقادات و پیشنهادهایی در زمینه ارائه خدمات به طلاب پرداخته و اظهار داشت: مقام معظم رهبری در دیدار طلاب و اساتید حوزه های علمیه در تاریخ ۲۷ مهرماه ۸۹ می فرماید در حوزه هزینه هایی وجود دارد که باید دولت ها بودجه‌های لازم را اختصاص دهند.

وی در ادامه با اشاره به انتخاب نماینده طلاب از حوزه‌های انتخابی در مجمع نمایندگان طلاب و فضلای کشور بیان داشت: تعداد نمایندگان طلاب که منتخب طلاب حوزه‌های علمیه هستند بهترین ظرفیت جهت تبیین مسائل حوزوی و خدمات رفاهی طلاب علوم دینی است که با برگزاری جلسات شهرستانی و استانی می توان از این ظرفیت به نحو احسن استفاده کرد.

حجت الاسلام نقوی بیان داشت: درخواست ما از رئیس خدمات حوزه های علمیه این است که بیمه مرکز خدمات با توجه به شناخت نمایندگان طلاب از روحانیون حوزه‌های انتخابی خود جهت ارائه خدمات، تعامل بیشتری داشته باشند و در همین رابطه کمیسیون اقتصادی مجمع طلاب و فضلای حوزه طرحی را برای ارتقاء بازنشستگی طلاب ارائه کرده است که لازم است به آن توجه گردد.

وی در ادامه با اشاره به شهریه کم طلاب و نداشتن درآمدهای پایدار و ثابت اظهار داشت: با بالا رفتن سن طلاب و اساتید حوزه های علمیه نیاز آنان به درآمدهای ثابت و پایدار بیشتر می شود و از آن جهت که حق بیمه طلاب در پایین ترین سطح ممکن قرار دارد، حقوق بازنشستگی آنان نیز بسیار اندک خواهد بود و لازم است چاره ای برای ارتقاء سطح درآمد بازنشستگی طلاب علوم دینی اندیشیده شود.

حجت الاسلام نقوی ابراز کرد: همکاری در بحث آمار و اطلاعات جهت تشکیل بانک اطلاعاتی جامع برای طلاب شهرستان لازم و ضروری است که پیشنهاد می شود جهت ساماندهی طلاب، بخش یا قسمتی در پنل شخصی طلاب به عنوان حوزه انتخابیه ایجاد شود.

در ادامه این نشست حجت الاسلام موسوی فراز برخورد کرامت مندانه مرکز خدمات حوزه های علمیه با طلاب را بسیار مطلوب دانست و اظهار داشت: خدمات و فعالیت های بسیار ارزشمندی از مرکز خدمات حوزه های علمیه به طلاب عزیز ارائه می شود که جای بسیار تقدیر و تشکر دارد.

وی در ادامه افزود: باید اطلاع رسانی قوی از لیست خدمات مرکز خدمات حوزه های علمیه برای طلاب در زمینه های مختلف انجام پذیرد تا افرادی که بی اطلاع از برخی از خدمات هستند، بتوانند خدمات تعیین شده را دریافت کنند و اگر در برخی از مواقع برای این که مطالبه طلاب از خدمات تعیین شده بالا نرود، اطلاع‌رسانی لازم صورت نمی گیرد خلاف عدالت است و باید همه از خدمات مرکز مطلع و بهره مند شوند باشند.

حجت الاسلام موسوی فراز بیان داشت: در صورت امکان سامانه پیامکی مرکز خدمات حوزه های علمیه را که امکان خوبی برای عرصه های مختلفی است که رخ می دهد، فعال تر کنید تا جریان سازی هایی که قرار است اتفاق بیفتد از این زمینه استفاده شود.

وی در ادامه افزود: اساتید سطوح عالی حوزه های علمیه قم و کسانی که در مدارس آزاد تدریس دارند، هیچ حقوق و حق الزحمه ای برای آنان در نظر گرفته نمی‌شود که باید مرکز مدیریت و مرکز خدمات حوزه های علمیه با ارائه خدمات به اساتید، مقداری از مشکلات آنان را حل و فصل کنند.

حجت الاسلام موسوی فراز اظهار داشت: سطح بندی اساتید در پرداخت شهریه ها ناجور است و نوعی بی اعتنائی خاصی مشاهده می شود که زیبنده حوزه و حوزویان نیست و لازم است سبک پرداختی‌های اساتید به صورت یکنواخت باشد.

حجت الاسلام صرفی یکی از اساتید سطح یک حوزه علمیه اظهار داشت: در حوزه علمیه یکی از آزادترین و دموکرات ترین قسمت آن بخش اساتید سطوح عالی آن هم بخش آزاد آن است که در این بخش سخت ترین کار ممکن درحال انجام شدن است و یکی از سخت ترین قسمت حوزه نیز همین جا می باشد و مرکز خدمات حوزه های علمیه لازم است قوانینی شبیه به قانون حمایت دائم تصویب و به اجرا گذارد تا امنیت مالی و فکری اساتید تامین گردد.

وی در ادامه بیان کرد: نباید سطح بندی پرداختی اساتید متفاوت از همدیگر باشد و لازم است در پرداختی ها تجدید نظر شده و از یکنواخت بودن پرداختی ها به اساتید پرهیز شود.

در ادامه این نشست حجت الاسلام قنواتی مدیر حوزه‌ علمیه معصومیه ضمن درخواست استمرار این نشست ها از سوی رئیس مرکز خدمات حوزه های علمیه ابراز کرد: یکی از دغدغه هایی که بین طلاب علوم دینی وجود دارد دغدغه مسکن ملی می باشد که لازم است مرکز خدمات حوزه های علمیه و اقدامات مقتضی را جهت خانه دار شدن طلاب علوم دینی و تامین هزینه های طاقت فرسای مسکن طلاب انجام دهد تا از هزینه های مسکن طلاب که پرداختی های آن خارج از توان عموم طلاب است کاسته شود.

مدیر مدرسه علمیه معصومیه با اشاره به طرح هدفمندی معیشتی مرکز خدمات اظهار داشت: باید طرح هدفمندی معیشتی اساتید و طلاب هدفمندتر شده و حمایت‌های دقیق تر و بیشتری از اساتید و طلاب حوزه های علمیه انجام پذیرد.

وی در ادامه افزود: یکی از مسائلی که گلایه مدیران حوزه های علمیه را به دنبال دارد این است که ارتباط مرکز خدمات با مدارس قطع بوده و اساساً با این که مرکز خدمات تنها متکفل مسائل معیشتی طلاب می باشد، خود را از پرداختن به دیگر شئونات طلبگی دور نگه داشته است.

حجت الاسلام قنواتی بیان داشت: باید مرکز خدمات حوزه های علمیه سنوات تدریس اساتید را به عنوان سابقه تامین اجتماعی آنان لحاظ کند؛ کدام نهادی را می شناسید که این گونه با سرمایه های خود مواجه شوند.

حجت الاسلام رضی نتاج به نمایندگی از جامعه نخبگانی اظهار داشت: یکی از درخواست های ما از ریاست مرکز خدمات حوزه های علمیه این است که نشست های صمیمی وی با گروه‌های مختلف حوزوی به صورت مستمر برگزار شود تا با بهره گیری از ظرفیت های بزرگ فکری و اندیشه‌ای، مشکلات مختلف احصا شده و نتایج این نشست ها در تصمیم گیری ها و تصمیم سازی ها به کار بسته شده و از نظرات عموم طلاب استفاده شود.

وی در ادامه افزود: فاصله مرکز خدمات با نخبگان حوزوی در میدان زیاد شده است و حمایت های قلیلی از آنان صورت می گیرد؛ درحالی‌که نخبه کسی است که مسئله حل می‌کند و برای حل مسائل چالش هایی را دارند که باید ارتباط با نخبه در میدان باشد و مشکلات مالی و معنوی آنان حل و فصل گردد.

حجت الاسلام رضی نتاج بیان داشت: یکی از مسائلی که کارها را برای حرکت خدمات حوزه های علمیه تسهیل می کند حمایت از تشکل های نخبه پرور است و اگر آماری در این زمینه گرفته شود خواهیم دید که خیلی از نخبه های حوزه های علمیه از تشکیلات خاصی دور هم جمع شده و معرفی شده اند که اگر مرکز خدمات حوزه علمیه بتواند با تشکل ها ارتباط برقرار کند، خیلی از حمایت ها هدفمند خواهد شد.

وی در ادامه با اشاره به لزوم شبکه سازی نخبگانی در مرکز خدمات حوزه های علمیه اظهار داشت: خیلی از طلاب علوم دینی وجود دارند که نخبه و با استعداد می باشند؛ اما مسئله ای ندارند که آن را حل کنند و لازم است زمینه های لازم برای به دست آوردن مسئله ها برای آنان فراهم شده و حمایت های لازم از آنان صورت گیرد.

حجت الاسلام والمسلمین میر محمدی

در پایان نشست حجت الاسلام والمسلمین سید جمال الدین میرمحمدی رئیس مرکز خدمات حوزه های علمیه به ایراد سخن پرداخت و در ابتدا با توجه به فرارسیدن ایام الله دهه فجر اظهار داشت: انقلاب اسلامی تحول بزرگی را در عرصه جهانی در پایان هزاره دوم میلادی ایجاد کرد؛ تحولی که نگرش جدیدی نسبت به انسان، جهان و مناسبات انسانی ایجاد کرد.

رئیس مرکز خدمات حوزه های علمیه در ادامه افزود: انقلاب اسلامی در تفکر و اعتقاد حوزه‌های سیاسی، تغییرات گسترده ایجاد کرده و به اجرا گذاشت و یکی از مهمترین کارهایی که امام راحل انجام داد این بود که سطح اتکای نظام ایران را بر قاعده استوار کرد.

حجت الاسلام والمسلمین میرمحمدی با اشاره به عرصه‌های متعدد خدماتی مرکز خدمات حوزه های علمیه ابراز کرد: مرکز خدمات حوزه های علمیه در حوزه های مختلفی همچون مسکن، درمان، معیشت و خدمات فرهنگی خانواده ها و صندوق قرض الحسنه طلاب روحانیون، خدمات ارائه می کند.

وی در ادامه افزود: مرکز خدمات حوزه های علمیه در حوزه مسکن در طول عمر سی ساله خود، تعداد ۱۵ هزار واحد برای تامین مسکن طلاب ساخته و به ثمر رسانده است و امروزه نیز ۵۰ هزار نفر از طلاب هستند که واجد مسکن بوده؛ اما فاقد مسکن می باشند.

رئیس مرکز خدمات حوزه های علمیه بیان داشت: یکی از مشکلات عمده پیش روی مرکز خدمات، مسکن طلاب است که تامین ۵۰ هزار واحد مسکونی با وضعیت تورمی کشور و با توجه به عدم تمکن مالی قالب طلاب و روحانیون امر مشکلی است؛ اما قطعاً باید به این مسئله ورود پیدا کنیم و از سال گذشته متعهد شدیم تا سالانه ۱۰۰۰ واحد مسکونی را تحویل طلاب دهیم که در سال گذشته با توجه به این که اولین سال شروع این طرح بود، توانستیم ۸۷۷ نفر از طلاب واجد شرایط را مسکن دار کنیم.

وی در ادامه افزود: امسال با توجه به طرح نهضت ملی مسکن تا پایان سال مسکن حدود ۲ هزار نفر از طلاب تثبیت می شود و این یک حرکت ویژه ای نسبت به مسکن طلاب است که درحال اتفاق افتادن است.

حجت الاسلام والمسلمین میرمحمدی ابراز کرد: باید مرکز خدمات حوزه های علمیه در بحث مسکن، کمک کار طلاب باشد؛ اما امکان این که بخواهیم تمام هزینه های مسکن طلاب را تامین کنیم وجود ندارد و سعی ما این است که بتوانیم حدود ۵۰۰۰۰ واحد مسکونی را با کمک دولت، بنیاد مسکن و راه و شهرسازی به اجرا گذاشته و به اتمام رسانیم.

وی در ادامه افزود: سیاستی که مرکز خدمات حوزه های علمیه دارد، عدم تمرکز در شهرهای قم و مشهد مقدس است و مرکز خدمات برای این دو شهر محدودیت ایجاد کرده است؛ زیرا امروزه حدود ۸۰ هزار نفر از طلاب و روحانیون در قم بوده و تعداد ۳۰هزار نفر نیز در مشهد می باشند و طبیعتاً انجام تعهدات مسکن با این تعداد در این دو شهر در توان مرکز خدمات حوزه های علمیه نیست و لازم است طلاب در استان هایی که پدر و مادر آنان در آن شهر متولد شده اند اقدام به دریافت مسکن کنند.

رئیس مرکز خدمات حوزه های علمیه بیان داشت: تعهدات مسکن مرکز خدمات در شهرهای قم و مشهد تنها مختص سطوح عالی می باشد و با توجه به تورم امکان انجام همه حمایت ها وجود ندارد.

حجت الاسلام والمسلمین میرمحمدی بیان داشت: یکی از سیاست های مرکز خدمات حوزه های علمیه این است که تجمیع طلاب در یک مکان مشخصی مثل مجتمع های اختصاصی صورت نگیرد و توافقی که با بنیاد مسکن و وزارت راه و شهرسازی انجام دادیم قرار بر این شد که چند واحد از واحدهایی که برای عموم مردم ساخته می شود به طلاب نیز اختصاص داده شود تا طلاب کنار مردم باشند.

وی در ادامه افزود: تمرکز مرکز خدمات بر تحصیل است و یکی از سیاست های ما که از سال آینده آن را اجرا می‌کنیم این است که به طلاب درحال تحصیل خدمات بهتری ارائه خواهیم داد تا دغدغه معیشتی در زمان تحصیل و سواد آموزی نداشته باشند.

رئیس مرکز خدمات حوزه های علمیه بیان کرد: از مراکز مدیریت تقاضا کردیم تا حمایت ویژه‌ای نسبت به محققین، مدرسین و مبلغین داشته باشند و به مدرس مجرد در حوزه، حداقل حقوق معلم ابتدایی را پرداخت کنند تا حداقل نیاز مالی آنان تامین گردد و طبیعتاً اگر این گونه پرداختی داشته باشند نسبت به بیمه تامین اجتماعی آنان نیز تاثیر گذار خواهد بود.

وی در ادامه ابراز کرد: متاسفانه قوانین تامین اجتماعی قانونی بسیار سخت و خشک بوده و عملاً به گونه ای در مجلس شورای اسلامی بسته شده است که اصلاً بر آن نمی توان ورود کرد و امیدواریم با همراهی و هماهنگی مجموعه های مراکز حوزوی بتوانیم بخشی از مشکلات طلاب و روحانیون را حل کنیم.

حجت الاسلام والمسلمین میرمحمدی در پایان اظهار داشت: یکی از برنامه های مرکز خدمات حوزه های علمیه پاسخگو بودن است و بنا داریم از طلاب مطالبه گر استقبال کنیم و لازم است طلاب گرامی نیز انتقادات و پیشنهادات خود را با مطالبه گری ارائه کنند تا تجلیل از مطالبه گری و تقدیر از انتقاد منصفانه در تمامی مراکز حوزوی باب شده و سبب رشد حوزه و مراکز حوزوی شود.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • بنده خدا IR ۰۲:۰۸ - ۱۴۰۱/۱۱/۲۱
    2 0
    هیچ خبر خوشی نیافتم
  • جواد آسویار IR ۰۲:۴۱ - ۱۴۰۱/۱۱/۲۱
    1 0
    بسم الله الرحمن الرحیم متأسفانه این همه قول و وعده های مسوولان محترم و خبرهایی از این دست هست هنوز در عمل ده درصد هم طلاب حوزه های علمیه را شامل نشده است . بنده از سال 1386 تا بحال طلبه هستم و یک متر زمین هم نداریم متاسفانه بارها بار نامه نگاری های مختلف به حوزه‌های علمیه و مرکز خدمات حوزه علمیه استان مون زدیم حتی تسهیلات بانکی هم در اختیار ما قرار ندادند. مسکن ملی هم ک ثبت نام کردم ولی بازهم دروغ محض بود و حتی اسممون رو رد نکردن و می‌گویند شما اولویت نیستید. هنوز که هنوز مستاجری هستیم. خدا کند که طرحی بیاید و دست طلاب بدبخت حوزه‌های علمیه را بگیرند چون هم داریم فوش ملت را میخوریم هم فشار اقتصادی و معیشت طلبگی زندگی ها را برای ما سخت و دشوار کرده است. باتشکر فراوان از مسوولان محترم مرکز خدمات حوزه علمیه و سایر بخش‌های مختلف حوزه‌های علمیه پیگیری کنید تا در عمل ببینیم.
    • خانه‌های قرآن CA ۲۰:۱۳ - ۱۴۰۱/۱۱/۲۳
      0 0
      سلام! ما دلمان می خواهد همسایه پیامبر(ص) باشیم! از معجزات مشهور رسول خدا که اهل سنت و شيعه روايت کرده اند، اين است که او سايه نداشت. سایه پیامبر بر زمین واقع نشد! حالا همسایه کسی که خود سایه ندارد یعنی چه؟! «دَخَلَ عَلَيَّ أَبِي رَسُولُ اللّهِ صَلَّى اللهُ عَلَيْهِ وَآلِهِ فِي بَعْضِ الاْيَّامِ فَقالَ السَّلامُ عَلَيْكِ يَا فاطِمَةُ فَقُلْتُ: عَلَيْكَ السَّلامُ»! هر کجا که هستیم، همه در یک دل و روح و باغ و بیت هستیم...بیت الزهرا، بهشت زهرا، بیت رهبری - زیر سایه آقا! زیر یک سقف با شهدای آسمانی! در دیدار طلاب مدرسه علمیه‌ آیت‌الله مجتهدی(۲۲/.۳/۱۳۸۳) (https://khl.ink/f/1138) امام خامنه ای فرمودند:«حوزه‌های علمیه امروز می‌توانند خود را آن‌چنان بسازند كه به معنای حقیقی كلمه نقش‌آفرین باشند. حوزه‌ی قم در سال ۱۳۴۰ قمری- یعنی تقریباً ۸۵ سال قبل- توسط مرحوم حاج شیخ عبد الكریم حائری به وجود آمد و در سال ۱۳۵۵ قمری- یعنی ۱۵ سال بعد- با درگذشت مؤسس آن حوزه، بظاهر متلاشی شد؛ یعنی در اوج اقتدار و اختناق رضاخانی.وقتی مرحوم آقا شیخ عبدالكریم حائری از دنیا رفت، همان چند صد طلبه‌یی هم كه در قم بودند، متفرق شدند. گرسنه و بی‌پول و بی‌منشأ درآمد و ترسان، روزها بیرون شهر قم می‌رفتند و در باغهای اطراف قم مباحثه می‌كردند؛ شب به مدرسه‌ی فیضیه یا به خانه‌هایشان برمی‌گشتند. اما در میان همان طلاب آواره‌ی پراكنده‌یترسانِ مرعوبِ از اقتدار دستگاه و زیر فشار شدید اقتصادی و حیثیتی و سیاسی، كسی مثل امام خمینی بیرون آمد.» آقا جواد، شما هم فرزند امام هستید! هر کسی جواد امام رضا (ع) نمیشود! «فحش و توهین نااهل نباید ما را ناراحت کند، و از راه و مقصد سست و دل‌سرد نماید.خانه نشستن و عمل به تکلیف کردن، هیچ ناراحتی ندارد، ولی اشتهارِ (معروفیت) باطل و شادی، در صورت عمل بر خلاف تکلیف و وظیفه، خطرناک است و ناراحتی[و پشیمانی] دارد.» (در محضر بهجت، ج٢، ص٢١١). برنامه ی «هرخانه یک پایگاه سلامت» وزارت بهداشت را شنیده اید؟ برنامه ی هرخانه یک پایگاه سلامت باحضور حاج قاسم چطور؟ «خانه‌های قرآن (با قاسم در قدس!)» از برنامه‌های لازم و ضروری است! باید جهان جدیدی بسازیم! برای همه فرزندان فاطمه – در ایران و عراق و یمن و سوریه ... – در قدس🇵🇸! کنارتم هم وطن!
  • سید محمد علی فلاحی یزدی IR ۰۹:۲۹ - ۱۴۰۱/۱۱/۲۱
    2 0
    حمایت ها عمدتاً یا برای اساتید بود و هم برای نخبگان در حالی که برای مبلغی که کف میدان دارد با دلسوزی کار می کند و استادی می کندحمایت شایانی نیست منظور اساتید قرآنی و مربی خانواده و مربی حلقه صالحین هستند که در کف میدان دارند کادر سازی می کنند و بسیجی تربیت می کند چند درصد طلبه‌هایی در اغتشاشات اخیر شهید شدند از اساتید فقه و اصول بودند مبلغان کف میدانی را بیشتر دریابید
  • هادی IR ۱۲:۴۰ - ۱۴۰۱/۱۱/۲۱
    0 0
    فقط شعار است و در عمل هیچ نیست. نمونه بارزش همین هزاره های طلاب در پردیسان قم است که طرف آپارتمان را با قیمت 30 میلیون تمام قسط خریده است و حالا برای من طلبه میگوید 150 میلیون رهن بده و اجاره را هم بیا صحبت کنیم. *اگر مرکز خدمات سنت حسنه آپارتمان سازی و خانه دار کردن طلاب را که امروز داشتن منزل از تنفس هوا هم ضروری است ادامه میداد الان نه طلبه مستاجر داشتیم و نه صاحب خانه بی انصاف و بی تقوا و زورگو به طلبه مستضعف. فقط عمل عمل عمل و لا غیر، با چندر غاز شهریه هدفمند که چیزی نمیشود، الان قیمت یک آپارتمان در قم بالای 1/5 میلیارد تومان است، حال مرکز خدمات با چه تدبیری میخواهد طلاب را که آه در بساط ندارند صاحب خانه کنند؟
  • هویت IR ۱۶:۱۷ - ۱۴۰۱/۱۱/۲۱
    1 0
    تشکر از خبرگزاری حوزه به جهت بکار نبردن واژه دکتر. ما حوزوی هستیم، چرا مرکز خدمات در کانال ایتاییش مدام از ایشان با عنوان دکتر نام می برد. استفاده از دانش دیگران آری و آویزان عناوین آنها شدن ...
  • راه IR ۱۶:۱۹ - ۱۴۰۱/۱۱/۲۱
    0 0
    تلاش برای خرید زمین عمده در شهرهای مختلف و واگذاری آنها به طلاب و اعطای وام برای ساحت از جهات گوناگون بهتر است هم هزینه، هم تبعات آپارتمانی ندارد هم شخص به حسب وسعش هزینه می کند و مجبور نیست اقساط کذایی را ...
  • محمد IR ۱۹:۳۵ - ۱۴۰۱/۱۱/۲۱
    0 0
    ان شاءالله که همه اقدامات عملی بشه مثل وعده های دولت ها نباشه
  • وَأَنْزَلْنَا الْحَدِيدَ CA ۲۰:۵۲ - ۱۴۰۱/۱۱/۲۳
    0 1
    داستان یک کودک فلسطینی را شنیده اید که به مادرش میگوید «من یه پیشنهاد خیلی خوب دارم! اگه ما خونه هامون رو از آهن و فولاد بسازیم، اسرائیلی ها هیچ وقت نمی تونن خرابش کنن! مگه نه؟» فرزند عزیزم، آن حدیث را شنیده اید؟ حدیثی از امام کاظم (ع) که فرمود:رَجُلٌ مِن أهلِ قُم یَدعُو النّاسَ إلَی الحَقِّ یَجتَمِعُ مَعَهُ قَومٌ کَزُبَرِ الحَدیِدِ | مردی از قم مردم را به حق فرا می‌خواند و گروهی استوار چون پاره‌های آهن پیرامون او گرد می‌آیند» (https://hawzahnews.com/x9ZPM).﷽. 🔸لَقَدْ أَرْسَلْنَا رُسُلَنَا بِالْبَيِّنَاتِ وَأَنْزَلْنَا مَعَهُمُ الْكِتَابَ وَالْمِيزَانَ لِيَقُومَ النَّاسُ بِالْقِسْطِ وَأَنْزَلْنَا الْحَدِيدَ فِيهِ بَأْسٌ شَدِيدٌ وَمَنَافِعُ لِلنَّاسِ وَلِيَعْلَمَ اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ وَرُسُلَهُ بِالْغَيْبِ إِنَّ اللَّهَ قَوِيٌّ عَزِيزٌ ﴿۲۵﴾ 🔸🔹ما رسولان خود را با دلائل روشن فرستاديم، و با آنها كتاب (آسماني) و ميزان (شناسائي حق و قوانين عادلانه) نازل كرديم، تا مردم قيام به عدالت كنند، و آهن را نازل كرديم كه در آن قوت شديدي است، و منافعي براي مردم، تا خداوند بداند چه كسي او و رسولانش را ياري مي‏كنند بيآنكه او را ببينند، خداوند قوي و شكست ناپذير است.🔹 به نقل از آستان نیوز(۱۲ فروردین ۱۳۹۶)، آیت الله سیدابراهیم رئیسی در دیدار با رئیس هیئت شرعی حزب الله لبنان که در حرم مطهر رضوی برگزار شد فرمودند:«اگر سید حسن نصرالله، یکی از قدرتمندترین ارتش‌های ظاهری جهان را از خانه عنکبوت سست‎تر می‎خواند، بر اساس آموزه‌های فرهنگ اسلامی و اندیشه‌های انقلاب اسلامی است.» عضو شورای عالی حوزه علمیه خراسان با تاکید بر این مطلب که «گنبد آهنین» هم نمی‌تواند نجات بخش اسرائیل در برابر جوانان حزب الله باشد، تصریح کرد:امروز دست برتر در تمام عرصه‌ها با جبهه مقاومت است و استکبار با تمام قدرت نظامی خود در برابر این جبهه مغلوب و مستأصل شده است.» فرزند عزیزم! موفقیت پهپاد حزب‌الله سال ۱۴۰۰ بیانگر ناتوانی گنبد آهنین و شکست تل‌آویو است (https://irna.ir/xjHz4J)! برادران! خواهران! حاج حسین یکتا گفت خبری خوش در راه است! سنصلي في القدس، ان شاء الله! با رهبر! با قاسم! با سید حسن نصر الله! اللَّهُمَّ اكْشِفْ هٰذِهِ الْغُمَّةَ عَنْ هٰذِهِ الْأُمَّةِ بِحُضُورِهِ، وَعَجِّلْ لَنا ظُهُورَهُ، إِنَّهُمْ يَرَوْنَهُ بَعِيداً وَنَرَاهُ قَرِيباً.🇮🇷🌏🇵🇸
  • احسان IR ۲۱:۴۶ - ۱۴۰۱/۱۱/۲۳
    1 0
    خبر خوشی نشنیدیم طبق معمول ....
  • محمد IR ۲۰:۱۳ - ۱۴۰۱/۱۱/۲۵
    0 0
    این (خانه های قرآن) کی هست که مطالب غیر مرتبط با موضوع خبر و اظهار نظرات را در خیلی از نظرها منتشر میکنه؟؟؟؟؟
    • مُحَمَّدٌ رَسُولُ اللَّهِ CA ۱۹:۱۹ - ۱۴۰۱/۱۱/۲۹
      0 0
      ﷽. مُحَمَّدٌ رَسُولُ اللَّهِ وَالَّذِينَ مَعَهُ أَشِدَّاءُ عَلَى الْكُفَّارِ رُحَمَاءُ بَيْنَهُمْ. در دیدار امروز (۲۹ بهمن ۱۴۰۱) در عید سعید مبعث با مسئولان، سفیران کشورهای اسلامی و شرکت‌کنندگان در مسابقات قرآن، امام خامنه ای به ما یاد میدهند (https://khl.ink/f/52025)🔸:«یکی از گنجینه‌های بسیار مهمّی که متأسّفانه مورد توجّه قرار نمیگیرد، سخت بودن و غیر قابل نفوذ بودن در مقابل بدخواهان است. یکی از ضربه‌هایی که جوامع بشری میخورند، از ناحیه‌ی نفوذ دشمنانشان است، که این در آیه‌ی «اَشِدّاءُ عَلَى الکُفّار» وجود دارد. «اَشِدّاء» به معنای شدّت عمل نیست. «اَشِدّاء» به این معنا که ما در فارسی [به آن] شدّت عمل میگوییم، نیست؛ «اَشِدّاء» یعنی سخت بودن، محکم بودن، غیر قابل نفوذ بودن؛ این معنای «اَشِدّاء» است. اَشِدّاءُ عَلَى الکُفّار؛ نگذارید در جامعه‌ی شما نفوذ پیدا کنند. معنای نفوذ دشمن، نفوذ بیگانه و بدخواه این است که شما از خودتان اختیاری ندارید؛ او می‌آید و در جامعه‌ی شما، مثل انسان بی‌هوشی که هرچه میخواهند به او تزریق میکنند، تصرّف میکند. شما میتوانید با اختیار خودتان ارتباطات خوب، مرتّب، منظّم، منطقی، عاقلانه داشته باشید؛ این خوب است. یا مهربانی و محبّت و صفا و صمیمیّتِ بین افراد جامعه. این «رُحَمآءُ بَینَهُم» هم یکی از همان گنجینه‌ها است، که زندگی در جامعه با رحم و مروّت و مانند اینها [همراه باشد]. یا انسان از طغیانگران و اشرارِ عالم کناره بگیرد، با آنها همراهی نکند: اِجتَنِبُوا الطّاغوت؛ که اجتناب از طاغوت در قرآن به ما تعلیم داده شده؛ این یکی از همان گنجینه‌ها است که همیشه میشود از آن استفاده کرد و زندگی را درست حرکت داد.»🔸🔹 «حالا امروز جمهوری اسلامی حرف دل مسلمانان مظلومِ فلسطین را صریح و علنی بیان میکند. ما ملاحظه‌ی هیچ‌‌کس را نمیکنیم، حقیقت را با صدای بلند بیان میکنیم: از ملّت فلسطین حمایت میکنیم، دفاع میکنیم، میگوییم هم که دفاع میکنیم؛ به هر طریقی بتوانیم از ملّت فلسطین دفاع میکنیم.»🔹 خانه‌های قرآن با قاسم در قدس از برنامه‌های لازم و ضروری است! ما ناصر ایمان و، ما حامی قرآنیم /ما وارث خون رنگِ، میراث شهیدانیم /بر دشمن طغیانگر، ما شمشیر برّانیم /از ملت اسلام و، از کشور ...یم. 🇮🇷🌏🇵🇸