به گزارش خبرگزاری حوزه، مجمع عمومی نمایندگان طلاب و فضلای حوزه های علمیه در ساختمان جامعه مدرسین برگزار شد.
در ابتدای جلسه مجمع عمومی رییس مجمع نمایندگان طلاب وفضلای حوزه علمیه قم حجت الاسلام والمسلمین رضوی مهر ضمن تبریک دهه کرامت و خیر مقدم به میهمان برنامه های هفته آتی مجمع را برای نمایندگان تبیین کرد.
وی در ادامه فعالیت مجمع استانی وکمیسیون ها را رضایتمند عنوان کرد و ادامه داد: مجمع و کادر اجرایی لازم است برای اجرای کارهای و پیشبرد اهداف و برنامه های این مجمع هماهنگی و هم فکری داشته باشند.
رضوی مهر، ضمن یاد و خاطره شهید رئیسی گفت: برنامه ای که ۳۱ مجمع استانی برای بزرگداشت شهید رئیسی تدارک دیده اند برنامه ای تأثیرگذار خواهد بود.
رئیس مجمع نمایندگان در پاسخ به کسانی که علیه نظام و انقلاب در حوزه حرکت های مذبحوانه انجام می دهند، گفت: طلاب و فضلای حوزه علمیه باپیروی ازاهداف ولی فقیه اجازه نمی دهند مزدوران به ارزشهای انقلاب واسلام ناب دهن کجی کنند.










نظر شما