جمعه ۱۴ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۷:۳۰
وحدت اسلامی، کلید مقابله با دشمنان است

حوزه/حجت الاسلام والمسلمین کریمی تبار گفت: وحدت اسلامی، کلید مقابله با دشمنان می باشد و امروز نیز وظیفه همه ما مهرورزی و مهربانی نسبت به یکدیگر است تا جامعه‌ای همدل و هماهنگ داشته باشیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از ایلام، حجت‌الاسلام والمسلمین کریمی‌تبار امام جمعه ایلام در خطبه‌های نماز جمعه این هفته ایلام با اشاره به ایام ولادت پیامبر اکرم (ص) و امام جعفر صادق (ع)، بر اهمیت تقوا و وحدت اسلامی تأکید کرد.

وی اظهار داشت: تقوا کلید رهایی و رسیدن به سعادت دنیا و آخرت است و در این ایام مبارک باید بیش از پیش به آن توجه کنیم.

حجت‌الاسلام والمسلمین کریمی‌تبار یادآور شد: اختلاف تاریخی در تاریخ ولادت پیامبر اکرم (ص) میان شیعه و اهل سنت، زمینه‌ای شد تا هفته‌ای به نام هفته وحدت نام‌گذاری شود؛ این هفته فرصتی برای تقویت همدلی میان مسلمانان است.

خطیب جمعه ایلام، با اشاره به تلاش‌های پیامبر اسلام برای هدایت انسان‌ها، اظهار کرد: پیامبر اکرم (ص) با تحمل سخت‌ترین مشکلات، جامعه‌ای سرشار از مهر و محبت بنا نهاد و هدفش نجات انسان‌ها از گمراهی و رساندن آنان به سعادت بود.

وی ابراز کرد: امروز نیز وظیفه همه ما مهرورزی و مهربانی نسبت به یکدیگر است تا جامعه‌ای همدل و هماهنگ داشته باشیم.

امام‌جمعه ایلام تصریح کرد: دشمنان اسلام با ایجاد تفرقه میان مسلمانان توانستند ضربات سنگینی بر پیکر امت اسلامی وارد کنند؛ وحدت از ضروریات جامعه اسلامی است.

حجت‌الاسلام والمسلمین کریمی‌تبار، با استناد به آیه ۱۰ سوره حجرات، اظهار کرد: مؤمنان برادر یکدیگرند و اگر اختلافی میان آنان پیش آمد، وظیفه دیگران اصلاح و ایجاد صلح است.

وی تأکید کرد: امروز وحدت اسلامی آسیب دیده اما حرکت مقاومت در میان کشورهای مسلمان شکل گرفته که قدمی مبارک در دفاع از هویت دینی است.

امام جمعه ایلام خاطرنشان کرد: اگر مسلمانان ید واحده باشند، دشمنان نمی‌توانند در غزه مردم را با گرسنگی و تشنگی بکشند؛ خنثی بودن جهان اسلام موجب جسارت دشمنان شده است.

وی افزود: برخی عوامل داخلی گوش‌به‌فرمان دشمنان خارجی هستند و با دیکته آنان، قیمت دلار را افزایش می‌دهند؛ مسئولان باید این عوامل را شناسایی و کنترل کنند.

حجت‌الاسلام والمسلمین کریمی‌تبار با اشاره به آغاز سال تحصیلی جدید، ادامه داد: دانش‌آموزان و دانشجویان آینده‌سازان کشور هستند و باید نسلی مؤمن، انقلابی و متخصص تربیت شود.

وی یادآور شد: موفقیت دانش‌آموزان تحت پوشش کمیته امداد در کنکور امسال نشان داد که با حمایت مناسب، استعدادهای درخشان شکوفا می‌شوند؛ خیرین باید در این مسیر مشارکت کنند.

انتهای پیام. /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha