یکشنبه ۲۶ بهمن ۱۴۰۴ - ۲۳:۵۰
نسل جوان در بحث مذاکرات فریب لفاظی های دشمن را نخورد

حوزه/ مدیر مدرسه علمیه خاتم الانبیاء (ص) سنندج گفت: نسل جوان و نوجوان باید بدانند که دشمنان دیرینه همانند آمریکا و رژیم صهیونیستی هرگز دوست ملت ایران نبوده و نخواهند بود بنابراین در این روزها که بحث مذاکره مطرح است نباید فریب لفاظی های آنان را بخورند زیرا پرونده آمریکایی ها و صهیونیست ها سرشار از جنایت علیه ایران اسلامی است.

حجت الاسلام سید محمد نبوی در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در سنندج در سخنانی اظهار داشت: ملت ایران با حضور خود در راهپیمایی 22 بهمن تمام معادلات و آرزوهای دشمن را نقش بر آب کردند.

مدیر مدرسه علمیه خاتم الانبیاء (ص) سنندج گفت: 22 بهمن و مردم حاضر در این راهپیمایی بزرگ نشان داد که ملت ایران همواره در کنار نظام و ولایت فقیه هستند و این امر باعث شده است که این انقلاب در برابر فتنه گران بیمه شود.

این استاد حوزه علمیه در ادامه سخنان خود عنوان داشت: نسل جوان و نوجوان باید بدانند که دشمنان دیرینه همانند آمریکا و رژیم صهیونیستی هرگز دوست ملت ایران نبوده و نخواهند بود بنابراین در این روزها که بحث مذاکره مطرح است نباید فریب لفاظی های آنان را بخورند زیرا پرونده آمریکایی ها و صهیونیست ها سرشار از جنایت علیه ایران اسلامی است.

حجت الاسلام نبوی عنوان داشت: آمریکایی ها در مذاکرات قصد دارند که به صورت یک طرفه امتیازات بسیاری را از ایران بگیرند و در مقابل هیچ چیزی را به ایران ندهند و این را عملا و رسما در رسانه ها اعلام می کنند لذا نتیجه این چنین مذاکراتی بی شک هرگز به سود ملت ایران نخواهد بود.

مدیر مدرسه علمیه خاتم الانبیاء (ص) سنندج خاطرنشان کرد: مذاکراتی که یک طرفه باشد هرگز خروجی موفقی از آن بیرون نخواهد آمد بنابراین تلاش آمریکایی ها در مذاکرات برای گرفتن امتیاز از ایران یک ترفند کثیف از سوی آنان محسوب می شود.

این استاد حوزه علمیه یادآور شد: ولی با این وجود می بینیم که هیئت مذاکره کننده ایرانی با اقتدار هرچه بیشتر در برابر مذاکره کنندگان آمریکایی ایستاده است و تاکنون هیچ امتیازی به آمریکایی ها نداده اند.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha