دوشنبه ۳۰ شهریور ۱۴۰۵ - ۰۸:۰۰
العامری: قیام میلیونی در یمن، دروغ هدف قرار دادن مکه را آشکار کرد

حوزه/ مسئول ارتباطات و روابط احزاب یمنی مخالف تجاوز سعودی-اماراتی، تأکید کرد: رژیم سعودی در تمامی مسیرهای نظامی، سیاسی و اقتصادی خود متحمل شکستی مفتضحانه و همه‌جانبه شده است.

به گزارش گروه ترجمه خبرگزاری «حوزه»، عارف العامری، مسئول ارتباطات و روابط احزاب یمنی مخالف تجاوز سعودی-اماراتی، در گفتگویی تأکید کرد: رژیم سعودی در تمامی مسیرهای نظامی، سیاسی و اقتصادی خود متحمل شکستی مفتضحانه و همه‌جانبه شده و پس از ناتوانی در برابر ایستادگی و ثبات ملت یمن و نیروهای مسلح آن، اکنون به گدایی از کسانی افتاده است که در کنار حماقت و غرور او بایستند.

العامری گفت: دشمن سعودی تلاش می‌کند به جنگ ادراکی روی آورده و از آن برای پراکنده کردن جوامع عربی و اسلامی و منحرف کردن نگاه‌ها از حقیقت و واقعیتِ آنچه امروز از شکست‌های پیاپی که پروژه‌ها و ائتلاف‌هایش در منطقه را درهم می‌کوبد، جریان دارد، استفاده کند.

وی افزود: خروج مردمی میلیونیِ مستمر، تأکید آشکاری بر گرد آمدن ملت بزرگ یمن حول رهبری انقلابی خود و حمایت مطلق از تمامی گزینه‌ها و تصمیمات نیروهای مسلح برای ادامه تحمیل معادلات بازدارندگی قاطع، و در رأس آن‌ها معادله “محاصره در برابر محاصره و فرودگاه در برابر فرودگاه” تا زمان پایان تجاوز است.

العامری خاطرنشان کرد: این حرکت توده‌ای و آگاهیِ رو به رشد، دروغ‌ها و ادعاهایی را که ریاض تلاش داشت برای به هم ریختن ورق‌ها و گمراه کردن افکار عمومی ترویج کند، رسوا و جعل کرد؛ به‌ویژه دروغ هدف قرار دادن مکه مکرمه که به عنوان پوششی برای سرپوش گذاشتن بر ناکامی‌های میدانی و سیاسی رژیم متجاوز استفاده شد.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha