چهارشنبه ۲۱ آذر ۱۴۰۳ |۹ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 11, 2024

حجت الاسلام والمسلمین سیدمهدی دادور معروف به آیت اللهی در سال 1317 در یکی از شهرهای جنوبی کشور به نام لارستان دیده به جهان گشود.

به گزارش سرویس استان های خبرگزاری حوزه، وی فرزند سید فخرالدین دادور، نوه دختری آیت الله العظمی حاج سید حسین نجفی لاری و از دامادهای مرحوم  سید علی اصغرلاری می‌باشند که در شهر جهرم به امورات مذهبی و تبلیغات اسلامی اشتغال داشت.

وی در یک خانواده اصیل و مذهبی پرورش یافت و دروس خود را از مکتب خانه آغاز نمود و  بعد از حدود چهارسال وارد مدرسه علمیه لارستان شد.

  حجت الاسلام والمسلمین آیت اللهی بعد از عزیمت خانواده به قم با خانواده خود همراه شد، اما بعد از مراجعه آنها به لارستان و جهرم، در قم ماندگار شد.

در  حوزه علمیه قم به ادامه فراگیری دروس حوزوی پرداخت و از محضر بزرگانی چون حضرات آیات، نوری همدانی، فاضل لنکرانی، میرزا هاشم آملی،محقق داماد و مشکینی استفاده برد.

پس از اتمام دروس سطح از درس خارج اصول امام خمینی (ره) بهره برد، و بعد از آن، تصمیم به ادامه تحصیل در دروس کلاسیک گرفت و راهی دبیرستان شد.

تفسیر  و فلسفه را نزد علامه طباطبایی تلمذ کرد و مقداری از فلسفه را در محضر  ایت الله جوادی املی درک نمود.

در دبیرستانی با مدیریت شهید بهشتی به تحصیل مشغول شد که در این راه با سختی و مشقت زیادی دست و پنجه نرم کرد ولی در آخر  مؤفق به اخذ مدرک دیپلم ادبی از دبیرستان شد.

وی پس از شرکت در آزمون دانشگاه در دانشگاه تهران در رشته زبان انگلیسی مشغول به تحصیل شد و پس از فارغ التحصیلی از دانشگاه به استخدام آموزش و پرورش درآمد.

 این مبلغ و نویسنده همزمان با تدریس در دانشگاه و حوزه، به تالیف و ترجمه آثار علمی پرداخت و در نشر معارف اهل بیت(ع) همت گمارد.

از این عالم وارسته آثار بسیاری به چاپ رسیده است که از آن میان می توان به:

 ترجمه قرآن کریم  ، ترجمه اصول کافی ، نشانه های ظهور امام زمان(عج)،  ترجمه مفاتیح الجنان، چهره یهود در قرآن، المعجم المصور للاطفال، فرازهایی از اسلام،  ترجمه و شرح نهج البلاغه ، شرح صحیفه سجادیه ،آشنایی با جنگ های پیامبر اسلام(ص)، آشنایی با جنگ های امام علی(ع)،  چگونه می‌میریم و زنده می شویم؟ خدا را چگونه بشناسیم؟  فرهنگ مصور انگلیسی به فارسی،  نخستین اطلس کودکان

البته ایشان کتابهای مختلفی برای رده های مختلف سنی کودکان و نوجوانان به رشته تحریر در آورده است که از آن ها می توان به:  داستان پرواز  ، تمساح حیله گر  ،فیل خوش قول  ، سه دوست همراه،  خرگوش بلندپرواز لاک پشت مغرور و پرنده حسود، اشاره کرد.

 از دیگر آثار ارزشمند ایشان می توان به شرح عرفانی بر غزلیات حافظ اشاره کرد که مراسم رونمایی از کتاب ارزشمند شرح ادیبانه و فال گونه بر غزلیات دیوان حافظ از طرف مرکز جهرم شناسی با همکاری اداره فرهنگ و اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرداری و شئرای شهر جهرم در 20 مهر ماه سال 90 برگزار شد.

شایان ذکر است این عالم فرزانه هم اکنون در مسجد مصلی جهرم به تبلیغ مشغول است و به تربیت شاگردان اهتمام دارد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha