شنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۳ |۱۲ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 14, 2024
آیت‌الله شفیعی خوزستان

عده‌ای از بانوان با مصرف قرص‌های ضدبارداری مانع باردار شدن خود می‌شوند این کار گناه بوده و بنا به روایت وارده جلوگیری از وقوع مقدرات الهی است.

به گزارش خبرگزاری حوزه  از اهواز، آیت الله سید علی شفیعی، نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری، عصر امروز در سلسله جلسات تفسیر قرآن ماه مبارک رمضان ، فلسفه اصلی روزه را کسب معارف الهی و دست یابی به تقوای الهی عنوان کرد و اظهار داشت: اگر تقوا با یک ماه روزه در زندگی انسان حاصل می شد خداوند آنرا هر ساله بر انسان واجب نمی کرد؛ از این رو پروردگار متعال روزه را بر انسان واجب کرد تا هرسال گناه سال گذشته خود را جبران و زمینه را برای گذراندن سالی جدید آغاز کند.

ماه مبارک رمضان پاک کننده گناهان انسان است

نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری، ماه مبارک رمضان را همچون آبی پاک و زلال دانست که با ورود به آن همه گناهان انسان ها پاک می شود، و گفت: روح انسان، همانند لباسی است که پس از مدتی استفاده نیاز به شست و شو جهت رفع آلوگی دارد و این ماه، زمانی برای پاکی روح و جان انسان است.

رمضان، بهترین فرصت برای استغفار

استاد حوزه علمیه خوزستان، در ادامه سخنان خود، با بیان این که گناهان انسان به دو نوع تقسیم بندی می شود، افزود: قسم اول آن است که انسان می داند آن فعل گناه بوده و باز مرتکب آن می شود و نوع دوم این است که انسان متوجه نیست که فعل گناهی، مرتکب می شود که در هر دو حالت باید از پیشگاه خداوند متعال استغفار و توبه نمود که هم اکنون این ماه بهترین فرصت برای بندگی خالصانه خداوند متعال و توبه و استغفار است.

آیت الله شفیعی، در بخش دیگری از سخنان خود، به مسأله کاهش جمعیت و آثار مخرب آن اشاره کرد و تصریح کرد: فقر و ناتوانی در تربیت فرزند از جمله مواردی است که مردم به وسیله آن ها بچه دار نشدن خود را توجیه می کنند و این کار سبب کاهش جمعیت می شود.

*ممانعت از بارداری گناه است

عضو مجلس خبرگان رهبری، با بیان این که «شهوت» غریزه ای برای تولید مثل و گسترش تمدن بشری است، گفت: امام صادق(ع) به مفضل اینگونه بیان می‌کند که «خداوند شهوت را در وجود انسان قرار داده است تا از این طریق نسل انسان ادامه یابد» و حال آنکه مشاهده می شود عده‌ای از بانوان با مصرف قرص‌های ضدبارداری مانع باردار شدن خود می‌شوند این کار گناه بوده و بنا به روایت وارده جلوگیری از وقوع مقدرات الهی است.

وی در پایان سخنان خود، با بیان این که برخی از افراد بیش از اندازه به ظواهر روزه داری  توجه می کنند، گفت: عدم خوردن و آشامیدن تنها یک جنبه روزه داری بوده و انسان علاوه بر رعایت این اصل واجب باید به تزکیه نفس درونی خویش نیز توجه داشته باشد، که اگر اینگونه عمل شود، وارد مرحله ای جدید از عرفان ناب محمدی خواهد شد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha