به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه»، حجت الاسلام و المسلمین حسین بنیادی در جمع نمازگزاران و مجاوران مسجد مقدس جمکران با اشاره به برخی از ویژگی های منتظران حضرت مهدی(عج) اظهارداشت: بر اساس روایات و احادیث خاندان رسالت علیهم السلام منتظران واقعی دارای ویژگی های خاص و منحصر بفردی هستند.
*پرهیزکاری
استاد حوزه علمیه قم با اشاره به روایتی از امام صادق(ع) افزود: هرکس شادمان می گردد از این که از یاران حضرت مهدی (عج) باشد، باید منتظر باشد و به پرهیزکاری و اخلاق نیکو رفتار نماید و او منتظر واقعی است.
عضوهیأت رئیسه مجمع عمومی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم ادامه داد: همچنین آن حضرت فرمود:« اِنَّ لِصاحِبِ هذا الاَمْرِ غَیْبَةً فَلْیَتَّقِ اللّهَ عَبْدٌ وَلْیَتَمَسَّکْ بِدِینِهِ » به یقین برای صاحب این امر غیبتی است، پس بنده خدا باید تقوای الهی پیشه کند و به دینش چنگ زند.
*ریسمان محکم ولایت
حجت الاسلام و المسلمین بنیادی " تمسّک به ریسمان ولایت اهل بیت (ع) " را از دیگر ویژگی های منتظران واقعی دانست و گفت: ولایت اهل بیت (ع) دو گونه است، ولایت تکوینی؛ که در این نوع ولایت بدین معناست که حضرات معصومین علیهم السلام به إذن و اراده الهی، می توانند در مقام تکوین و عینیّات خارجی، دخل و تصرف کنند، مانند معجزات انبیاء(ع) و کرامات اولیاء (ع) و دیگری ولایت تشریعی که به معنای ولایت و سرپرستی جامعه و مؤمنین است. ائمه اطهارعلیهم السلام، هر کدام در زمان خود، ولیّ و سرپرست جامعه بوده و مردم را هدایت تشریعی می کنند.
وی افزود: امام صادق علیه السلام فرمودند: «طوبی لشیعتنا المتمسکین بحبلنا فی غیبة قائمنا، خوشا به حال شیعیان ما! آنان که در زمان غیبت قائم ما به ریسمان [ولایت] ما تمسک میجویند».
حجت الاسلام و المسلمین بنیادی بیان داشت: یکی از ویژگی مهم مسلمانان و منتظران در عصر غیبت و حتیّ عصر ظهور آن امام همام پاسداری از دین و حفظ حقوق مردم و سلامت و نظم جامعه اسلامی است. هر فرد منتظر باید در برابر آحاد جامعه اسلامی احساس مسئولیت کرده، در راه اصلاح و ساختن افراد تلاش نماید، تا جامعه و افراد آن آماده پذیرش حکومت جهانی حضرت مهدی (عج) شوند.
وی تصریح کرد: اصلاح جامعه از راه امر به معروف و نهی از منکر تحقق می یابد و قانون امر به معروف و نهی از منکر در متن آموزه های اسلام بسیار مورد تأکید قرار گرفته است.
انتهای پیام 313/17