یکشنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ |۱۹ شوال ۱۴۴۵ | Apr 28, 2024
حجت الاسلام والمسلمین صدیقی

حوزه/ حجت الاسلام والمسلمین صدیقی با تاکید بر این که سراسر وجود حضرت آیت الله بهجت(ره) تهذیب و اخلاق بود، گفت: امروز متاسفانه گرایش طلاب به سمت رشته های مدرکی بیشتر شده و تقاضا نسبت به رشته های تخصصی مانند اخلاق کاهش یافته است.

به گزارش خبرگزاری «حوزه»از اصفهان، حجت الاسلام والمسلمین کاظم صدیقی، پیش از ظهر امروز در دومین همایش "اخلاق حوزه های علمیه" نکوداشت آیت الله العظمی بهجت(ره)، در اصفهان، اظهار کرد: حضرت آیت الله بهجت عبد بود ، عبد ماند و عبد رفت.

امام جمعه موقت تهران با تاکید بر این که سراسر وجود حضرت آیت الله بهجت(ره) تهذیب و اخلاق بود، خاطر نشان کرد: ایشان پدیده ای ناشناخته بود که آمد و راحت رفت.

وی تصریح کرد: حضرت آیت الله بهجت الگویی عملی در امر فقاهت و اخلاق و جزو پشتوانه های انقلاب اسلامی بود و حوزویان باید از سیره علمی و عملی ایشان الگو بگیرند.

حجت الاسلام والمسلمین صدیقی در ادامه با اشاره به وضعیت اخلاق در حوزه های علمیه و دانشگاه ها، گفت: امروز متاسفانه گرایش طلاب به سمت رشته های مدرکی بیشتر شده و تقاضا نسبت به رشته های تخصصی مانند اخلاق کاهش یافته است.

امام جمعه موقت تهران به مطالبه خداوند براساس آیات قرآن از بشریت مبنی بر تفقه در دین اشاره کرد و افزود: آیا فقه در دین با درس خواندن تنها ممکن است، بسیاری از افراد به مفاهیم، ماهیت ها و دورس عالم هستند، ولی فقاهت ندارند و عالم مجهز به فقاهت کسی است که زنجیرهای نفسانی را از خود بازکرده باشد

دبیرکل بنیاد بین المللی غدیر با تاکید بر این که تعلیم و تعلم یک شمشیر دو لبه است که می تواند قاتل باشد یا ناجی، تصریح کرد: آنچه که به تعلیم و تربیت رنگ می دهد، انگیزه است.

حجت الاسلام والمسلمین صدیقی با بیان این که فقه متعلق به قلب است و تهذیب نیز به قلب باز می گردد، ابراز داشت: گذشتن از منیت و خود لازمه اخلاق است و عالمان بزرگ چون امام خمینی(ره) و آیت الله العظمی بهجت(ره) در این وادی گام برداشتند.

امام جمعه موقت تهران با اشاره به این که حریت منشاء ایجاد تحول است، گفت:  هیچ گروهی به اندازه روحانیت در معرض خطر نیست، لذا باید مراقبه و محاسبه کرد.

انتهای پیام

 

 

 

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha