یکشنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ |۱۹ شوال ۱۴۴۵ | Apr 28, 2024
حجت الاسلام والمسلمین احمد مبلغی

حوزه/ حجت الاسلام والمسلمین مبلغی با تاکید بر این که روحانیت باید مجهز به ادبیات امروز باشد، گفت: ما نباید از رسالت اصلی خود غافل شویم و به تلاش کنندگانی در جهت معرفی دین به صورت خشک و کلیشه ای، تبدیل شویم.

به گزارش خبرگزاری «حوزه» از خرم آباد، حجت الاسلام والمسلمین احمد مبلغی در نشستی با جمعی از روحانيون استان لرستان، با تاکید بر ضرورت دفاع از انقلاب و نظام تاکید کرد و گفت: امروز جمهوری اسلامی تنها کشور مستقلی است که بدون وابستگی، هم و همت خود را  بر احیای دین خداوند، متمرکز کرده است، بنابراین اجازه به خطر افتادن آن را ندهیم.

نماینده مردم لرستان در مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: اگر به لایه های عمیق فکری و فرهنگی دین برسیم، با استفاده از  ظرفیت آن، می توانیم بهترین فضا برای مدیریت توام با معنویت را در جامعه فراهم آوریم.

مراقب انقلاب باشیم

رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی یادآور شد: انقلاب اسلامی بعد از قرن ها به خاطر مجاهدت و تلاش های روحانیت و مردم، به پیروزی رسیده و امروز  باید مراقب باشیم ، نسل های کنونی از انقلاب، رهبری و مسیر آن جدا نشوند.

استاد حوزه علمیه قم تصریح کرد: همه ما نسبت به نظام و انقلاب اسلامی مسئول هستیم و رهبر معظم انقلاب و انقلاب اسلامی نقطه های امید بخش همه ما برای صیانت از جامعه اسلامی، نسل جوان و کشور هستند.

رئیس مرکز تحقیقات اسلامی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: انقلاب مربوط به خود ماست، مراقب باشیم نسل های کنونی و فرزندانمان از مسیر انقلاب و دین جدا نشوند.

حجت الاسلام والمسلمین مبلغی ادامه داد : گاهی انسان احساس می کند برخی افراد ممکن است قوه هاضمه کافی نداشته باشند، باید مراقب باشیم از دین و انقلاب جدا نشوند، چون این جدا شدن به معنای افتادن به دامن هرج و مرج های دین گریز است.

مسئولیت عالمان دین در قبال مسائل اجتماعی

 وی با اشاره رسالت روحانیت در قبال مسائل اجتماعی، بیان داشت:  از منطق دین چنین می فهمیم که انبیاء و اولیای الهی در تلاش بودند که بر مردم تمرکز کنند تا قسط و عدل به درون اجتماعی نفوذ کند، به عبارت دیگر تنها  با حضور مردم است که  قسط ایجاد می شود. قرآن هم فرموده است "لیقوم الناس بالقسط".

عضو خبرگان رهبری افزود:  انقلاب اسلامی چارچوب این قسط را ارائه کرده و همه مردم و مسئولان در این زمینه تلاش جدی کنند و وظیفه دارند، مراقب باشند کسی نسبت به انقلاب دلزده نشود، مشکلات مردم باید بدون تنش برطرف شود.

حجت الاسلام والمسلمین مبلغی یادآور شد: مسائل و درگیری های سیاسی و جناحی روزمره، اولویت ما نباشد، بلکه باید چارچوب های نظام و رهبری را مبنا قرار دهیم.

روحانیت با زبان روز مفاهیم دین را منتقل کند

استاد حوزه علمیه قم با بیان این که روحانیت باید در قبال جوانان از یک طرف به ایمان افزایی، و از طرف دیگر به آموزش منطق قوی و پرجاذبه دین در ارتباط با زندگی مبادرت ورزد، تصریح کرد:  روحانیت باید مجهز و مسلح به ادبیات امروزین باشد و با زبان جوان، مفاهیم جوان، نشاط جوان، احساسات جوان، طراوت خواهی های جوان و امید جویی های جوان با او حرف بزند.

وی ادامه داد: مبادا به جوانان در مورد مساله ای فشار وارد کنیم و یا خدای ناکرده زندگی به مفهوم امروزی آن را از آن ها دریغ بورزیم، بلکه هنر ما باید این باشد که خداوند و دین را وارد زندگی های آنها کنیم تا با تکیه بر خدا احساس آرامش کنند و با تکیه بر دین زندگی را پرمعنا بیابند.

رئیس مرکز تحقیقات اسلامی مجلس شورای اسلامی یادآور شد: امروز چنان زندگی پیچیده شده که هر کس را به اسم دین از زندگی جدا کنیم از دین هم جدا خواهد شد. هنر ما در روزگار آخرالزمان باید این باشد که خدا را در همه جا حاضر کنیم تا جوانان به خدا و معنویت نزدیک شوند.

پذیرش زندگی متحول ولی آخرت مدار؛ خط مشی عالمان دین

رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی خاطرنشان کرد: امروز مهمترین رسالت عالمان دین، ایجاد  نور ایمان در دلهای جوانان و مردم است و این مساله جز با شناخت آخرت میسر نیست و باید به آنها بفهمانیم که آخرت مبنای دنیاست هر چند دنیای متحول و پیشرفته.

وی ادامه داد: دنیا را باید با آخرت شاقول کنیم. دین می خواهد ما رابطه دنیا و آخرت را به درستی درک کنیم، اگر کسی تنها بر دنیا تمرکز کند و زندگی خود را با آخرت تراز  نکند، یک حیوان مدرن است و سعادت را از دست می دهد؛ چون روزگار اصلی تری را از دست می دهد.

حجت الاسلام والمسلمین مبلغي اضافه کرد: مشکل این است که تصور می کنیم دین گفته آخرت یعنی این که تنها به آخرت اعتقاد داشته باشیم، این درست نیست؛  آخرت مبنای شکل دادن زندگی است. زندگی باید در قالب متناسب با آخرت و وضعیت ها و واقعیت های مربوط به آن، چارچوب یابد و معنی پیدا نماید. این یک اصل است.

عضو خبرگان رهبری بیان داشت: روحانیت (به صورت عام) شاید از نظر زندگی های امروزی و رفاه اجتماعی، عادی ترین بلکه قانع ترین قشر جامعه است و این مشکلات را برای تبلیغ و ترویج دین خدا تحمل می کند، سخن این است وقتی ما در این کسوت و سطح زندگی حضور پیدا کرده ایم باید نقش خود را بهتر و معنادارتر  ایفا کنیم.

استاد حوزه علمیه قم گفت: نقش یک روحانی تنها در سر و زبان او نهفته نیست، بلکه باید در سیره و رفتار او  بیشتر متبلور باشد و روحانیت باید با سیره و منش خود، درهای هدایت را به سمت جامعه وانسان ها باز کند.

دین را به صورت خشک و کلیشه ای معرفی نکنیم

حجت الاسلام والمسلمین مبلغی در پایان تاکید کرد:  نباید از رسالت اصلی خود غافل شویم و به تلاش کنندگانی در جهت معرفی دین به صورت خشک و کلیشه ای، تبدیل شویم


انتهای پیام

برچسب‌ها

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha