پنجشنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۳ |۱۰ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 12, 2024
حجت الاسلام نبوی

حوزه/اگر بخواهیم همکاری و تعاملات حوزه علمیه و آموزش و پرورش به نتایج ارزشمند و ساختارمندی برسد، تنها باید از طریق سازمانی و ستاد همکاریها پیشرفت.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه»، حجت الاسلام و المسلمین محمدحسن نبوی در نشست مشترک با معاونت برنامه ریزی و پژوهش ستاد همکاریها، اظهارداشت: همه می دانیم مطالبی که در کودکی در ذهن ما نقش بسته است تا امروز و برای همیشه در ذهن ما باقی خواهد ماند لذا ذهن  کودکان تاثیرپذیر و آماده پذیرش است و آنچه در ذهن او کاشت کنیم در آینده برای جامعه برداشت خواهیم کرد.

وی افزود: مخاطب ما، ویژه و حساس است ،باید همه عمر را برایشان صرف کرد، اگر می خواهیم برای دین، قرآن و اهل بیت(ع) کاری انجام دهیم باید این هدف را در آموزش و پرورش دنبال کنیم و فرزندانی تربیت نمائیم  که آینده این نظام، انقلاب و شریعت را خواهند ساخت.

معاون تبلیغ و امورفرهنگی حوزه های علمیه ادامه داد: آموزش و پرورش بزرگترین وزارت خانه کشور است و فرزندان همین وزارت در سایر وزارت خانه ها و دستگاههای دولتی و غیر دولتی مشغول به خدمت هستند، لذا حوزه علمیه با ظرفیت عظیمی سر و کار دارد.

*نیازمند مجوز یک پردیس از دانشگاه فرهنگیان هستیم

حجت الاسلام و المسلمین نبوی در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع کتب آموزشی اشاره کرد و اظهارداشت: اولویت در تربیت این نسل در مرحله نخست ،بر عهده معلمان است، اگر ستاد همکاریها پیگیری کند و مجوز یک پردیس از دانشگاه فرهنگیان را در اختیار ما قرار دهد،بدون تردید خروجی که تحویل وزارتخانه می دهیم 50 درصد بهتر از وضع موجود خواهد بود و در واقع یک نیم طلبه، تحویل جامعه خواهیم داد.

وی گفت: در شرایطی که کتابهای زیادی چاپ می رسد، از میان انبوه این تالیفات ،برخی به دست متخصصان می رسد، برخی در کتابخانه ها می مانند و برخی خمیر شده و برخی دیگر به عنوان کتب درسی در وسعت زیادی چاپ و توزیع می گردد.

*کاربرد ماندگار کتب درسی

معاون تبلیغ حوزه های علمیه ادامه داد: وقتی کتابی درسی می شود، دانش آموز نه تنها سطر سطر آن را می خواند، بلکه ملزم با یادگیری است ،تا بتواند در آزمون آن موفق شود، حال اگر ما به عنوان کارشناسان دینی و متون درسی، نه همه کتاب را  بلکه فقط دو درس از آن  را با نگاهی متفاوت و اصولی تر تدوین کنیم و دانش آموز ملزم به خواندن آن باشد، شکی نیست که نتیجه آن از یک کتاب کامل بیشتر و بهتر خواهد بود.

حجت الاسلام و المسلمین نبوی بیان داشت: متن و تصاویر در متون درسی چنان جذابیتی دارد که اگر نسبت به موضوعی تصویری ارائه شود، جامعه دانش آموزی آن را به عنوان یک الگو می پذیرید و از آن بهره می برد، اگر شما در چند تصویر مثلا به لباس خاصی اشاره ای داشته باشید، از فردا آن روز ،دانش آموزان نوع لباس پوشیدنشان متفاوت و منطبق در آن الگو  می شود.

قدرفرصت همکاری ها را بدانیم

معاون تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه تاکید کرد: اینکه فرصتی پیش آمده تا به عنوان کارشناسان متون درسی با آموزش و پرورش به شکل سازمانی همکاری داشته باشیم، باید از لحظه لحظه و سطر سطر کتب استفاده کنیم تا ان شاءالله نسلی را به جامعه تحویل دهیم که این نظام و انقلاب را به سر منزل مقصود برساند.

استاد حوزه علمیه قم بیان داشت: این کار، سختی ها و دشواریهای خود را دارد ،ولی باید با نیّت خالص و برای رضای خدا و نظام اسلامی همت گمارد تا به خواست و کمک خداوند به  نتایج مطلوبی برسیم.

انتهای پیام ۳۱۳/۱۷

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha