جمعه ۲۳ آذر ۱۴۰۳ |۱۱ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 13, 2024
فرحزاد

حوزه/ کارشناس مذهبی حرم مطهر حضرت معصومه سلام‌الله علیها گفت: بر اساس روایتی از امام علی علیه‌السلام عبادتی که در آن تفکر نباشد اصلا عبادت نیست و تلاوتی که در آن تدبر نباشد هیچ نفعی در آن نیست؛ این روایت نشان می‌دهد که دو رکعت نماز با توجه از هزاران نمازی که همانند شیطان خم و راست شویم بسیار با ارزش‌تر است.

به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت‌الاسلام والمسلمین حبیب‌الله فرحزاد در محفل معارفی حرم مطهر بانوی کرامت که با حضور محدود زائران و رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی برگزار شد، با اشاره به روایتی از امام صادق علیه‌السلام در مورد جایگاه صلوات اظهار کرد: تمام موجودات عالم به تبعیت از خدا و ملائکه بر کسی که بر محمد و آل محمد(ص) صلوات بفرستد درود می‌فرستند.

وی با تاکید بر اینکه مرگ به معنای فنا و نابودی نیست، عنوان کرد: هیچ موجودی معدوم نمی‌شود، بدن به خاک می‌رود و خاک می‌شود اما در حقیقت نقل و انتقال انجام می‌شود و نابود نمی‌شود.

سخنران حرم مطهر کریمه اهل‌بیت(س) از مرگ به‌عنوان یک امر موجود و حقیقت خارجی نام برد و ادامه داد: به اذن خداوند متعال، جسم انسان می‌میرد و زنده می‌شود و ما در فرصت زندگی خود قرار است به روش‌های مختلف آزمایش شویم.

وی با بیان اینکه ملاک زیادی عمل نیست بلکه احسن بودن عمل و کیفیت آن مهم است، گفت: بر اساس روایتی از امام علی علیه‌السلام عبادتی که در آن تفکر نباشد اصلا عبادت نیست تلاوتی که در آن تدبر نباشد هیچ نفعی در آن نیست؛ دو رکعت نماز با توجه از هزاران نمازی که همانند شیطان خم و راست شویم بسیار با ارزش‌تر است.

حجت‌الاسلام والمسلمین فرحزاد از کیفیت پایین خودروها گلایه کرد و گفت: متأسفانه امروز در حوزه‌های مختلف به جای کیفیت به دنبال کمیت هستیم گاهی هم فقط شعار می‌دهیم و تلاش می‌کنیم تا کارهای اشتباه خود را درست جلوه دهیم.

وی دل کندن از دنیا را یکی از مهم‌ترین راهکارهای رسیدن به خداوند دانست و افزود: مرگ همیشه در انتظار ماست و نباید از آن غافل باشیم؛ افرادی که جان خود را از دست دادند نزدیک بودن مرگ را برای ما یادآور می‌شوند. 

استاد حوزه علمیه با تاکید بر اینکه کسب و کار در دنیا هم باید برای رسیدن به آخرت و رضای خداوند متعال باشد، عنوان کرد: آرزوهای طولانی امروز ما را گول زده است درحالی‌که ما در امور روزمره خود باید به دنبال رضای خداوند باشیم و این سخن هم به معنای بیخیال شدن امور دنیایی نیست. 

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha