به گزارش خبرگزاری حوزه، حضرت آیت الله جوادی آملی در یکی از سخنرانیهای خود به "نقش نیت خالص در استجابت دعا و توفیقات معنوی" اشاره داشته است که تقدیم شما فرهیختگان می شود.
اگر کسی رابطه تنگاتنگی با ذات اقدس الهی داشته باشد، نیت او هم این باشد که من می خواهم برای نماز شب پا بشوم، ذات اقدس الهی دو تا فرشته را مأمور می کند که او را بیدار کنند، دو طرفه است.
خیلی از موارد است که انسان از سر شب تا صبح چند بار از این پهلو به آن پهلو می غلطد.
یک بچه وقتی خسته می شود، می خواهد از این پهلو به آن پهلو بغلطد نمی تواند گریه میکند، آن وقت مادرش او را جابهجا می کند، انسان بزرگ هم همینطور است، مخصوصاً شب های طولانی؛ هشت ساعت، هفت ساعت یک طرف بخوابد خسته می شود، چه کسی او را جابهجا می کند؟
اگر صبح پا شد می فهمد چند بار از چپ به راست، از راست به چپ آمد؟ و خیلی از خطرات و حشرات است که ممکن است در هنگام شب مزاحم بشوند.
در قرآن فرمود:"مَن یَکْلَؤُکُم بِالَّلیْلِ وَ النَّهَارِ مِنَ الرَّحْمنِ"حالا شما که خوابیدید، «کَلئَ»؛ یعنی «حَفَظَ»، چه کسی شما را حفظ می کند؟! مگر یک کودک می تواند مرتّب چند ساعت یک طرف بخوابد؟ این مادر بیچاره چند بار جایش را تغییر می دهد، طرف راست، طرف چپ؛ فرشته ها مادرانه با ما رفتار می کنند.
منبع: سخنرانی در تاریخ ۱۳۹۴/۱۱/۲۱










نظر شما