به گزارش خبر گزاری حوزه، حضرت آیت الله جوادی آملی در گفتاری با اشاره به این که "امام خمینی(ره) مالک اشتر عصر و نسل معاصر" می باشند، گفتند:
مردی که مالک اشترِ عصر و نسل ما بود و فرمان مولی الموحّدین حضرت امیرالمؤمنین علی بن ابی طالب (سلام الله علیه) را به خوبی ادراک و احیا کرد، رهبر گران قدر و عظیم الشّأن انقلاب اسلامی ایران حضرت امام خمینی (قدسسره) است.
این بزرگ رهبر الهی، هم احکام الهی را آزاد کرد و هم حِکَم الهی را. رساله این بزرگ فقیه نامدار امامیّه و بزرگ حکیم نامور اسلام در پنجاه سال قبل (که سنّ سی سالگی) به نام مصباح الهدایة إلی الخلافة و الولایة نوشت، مشحون از معارف بلند عرفان است که فوق فلسفه است. شگفتا که چگونه این مرد الهی در سنّ سی سالگی این معارف بلند را فهمید و به خود اجازه داد که دست به قلم برده و آن را تحریر کند!
آری او حقیقتاً مردی است که «ذلِکَ فَضلُ اللهِ یُؤتیهِ مَن یَشاء» وی نه تنها در «فقه اصغر» فقیهی نامدار است، بلکه در «فقه اکبر» نیز عارف و حکیمی نامور است.
کتاب بنیان مرصوص امام خمینی (ره) در بیان و بنان ص۳۵۸










نظر شما