یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ |۱۳ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 15, 2024
حجت الاسلام والمسلمین سید محمد سعیدی  در همایش فعالان امر به معروف و نهی از منکر

حوزه/ تولیت آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها گفت: چهره مذهبی قم و آنچه از شعائر دینی که شهر قم را متمایز از شهرهای دیگر می کند، فعالیت چنین نهادهای دینی است که با امر به معروف و نهی از منکر، جامعه را از ترویج منکرات حفظ کرده است.

به گزارش خبرگزاری «حوزه» حجت الاسلام والمسلمین سید محمد سعیدی  در همایش فعالان امر به معروف و نهی از منکر که در سالن همایش های جامعه مدرسین حوزه علمیه قم برگزار شد، گفت: هماهنگ شدن و انسجام افرادی که در اقامه امر به معروف و نهی از منکر در حال خدمت هستند، اهمیت زیادی دارد.
تولیت آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها افزود: درآستان قم، مجموعه هایی در طریق امر به معروف و نهی از منکر در حال تلاش هستند که نخستین آنها، «ناصحین» به همت آیت الله میانجی شکل گرفت. اولین مجموعه ای که یک فقیه در رأس آن حضور داشت که عده ای مؤمن و متعهد پشت سر او قرار گرفتند.
وی با بیان این که مرحوم آیت الله میانجی از تشریفات دوری و همواره بر غنای کیفی کارها تأکید داشت، گفت: با توصیه های آن بزرگوار این جمعیت شکل گرفت و تا امروز به خدمتگزاری در این عرصه مشغول هستند. ایشان در کنار چنین خدماتی، از نظر علمی و عرفانی نیز در جایگاه رفیعی بود. در کنار آنها، مجموعه های دیگری نیز وارد عرصه شدند و به سهم خود خدمتی ارائه نمودند.
حجت الاسلام والمسلمین سعیدی درباره آثار  و برکات تلاش های فعالان عرصه امر به معروف و نهی از منکر گفت: چهره مذهبی قم و آنچه از شعائر دینی که شهر قم را متمایز از شهرهای دیگر می کند، فعالیت چنین نهادهای دینی است که با امر به معروف و نهی از منکر، جامعه را از ترویج منکرات حفظ کرده است.
وی در ادامه انسجام مجموعه های فعال در عرصه امر به معروف و نهی از منکر را ضروری دانست و گفت: وقتی این مجموعه ها از کارها و فعالیت های یکدیگر بی اطلاع باشند، از دیگر افراد جامعه چه انتظاری است؟
رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر افزود: اگر این نهادهای دینی جلسات مشترکی با هم برگزار کرده و گزارشی از فعالیت های خود ارائه نمایند، ضمن آگاهی از فعالیت های یکدیگر، موجب هم افزایی و استفاده از ظرفیت های یکدیگر می شود. ضمن این که در ادامه، وحدت رویه ای میان این نهادها ایجاد می کند.
وی خاطرنشان کرد: در این وضعیت، همکاری و هماهنگی این نهادها مانع بی خبری آنها از کارهای یکدیگر می شود. بر اساس تعالیم دینی، اثرگذاری ای که کارهای جمعی دارد، در کارهای انفرادی نیست، چراکه خداوند در همدلی و هم افزایی برکت خاصی قرار داده است.
انتهای پیام// 15/ 313

 

برچسب‌ها

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha