جمعه ۲۳ آذر ۱۴۰۳ |۱۱ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 13, 2024
معصومه ظهیری

حوزه/ معاون فرهنگی مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران گفت: نگاهی دوباره به زندگانی و ابعاد اخلاقی و اجتماعی حضرت معصومه(س) احیاگر کرامت دختران و زنان و مقابله با خشنونت های خانگی و تحقیر جایگاه دختران است.

معصومه ظهیری در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در سالروز میلاد کریمه اهل بیت(ع) حضرت معصومه (س) اظهار داشت: این بانو الگوی کامل برای خانواده هاست که باید سبک زندگی ایشان برای احترام و صیانت از جایگاه دختران و زنان ترویج شود.

وی با بیان اینکه نگاهی دوباره به زندگانی و ابعاد اخلاقی و اجتماعی حضرت معصومه(س) احیاگر کرامت دختران و زنان و مقابله با خشنونت های خانگی و تحقیر جایگاه دختران است، افزود: در دورانی که دختران زنده به گور می شدند و زن به عنوان کالا و ابزاری در جنگ ها به غارت می رفت پیامبر اسلام احیاگر شخصیت زن و کرامت بالای آن شد.

استاد حوزه و دانشگاه تاکید کرد: آیه قرآن کسانی را که دختران را زنده به گور می کردند را مزمت کرد و در آن زمان رسول اکرم(ص) برای نشان دادن جایگاه والای دختران نسبت به دخترش فاطمه(س) عشق می ورزید و دست و صورت او را می بوسید.

وی خاطر نشان کرد: نسل امامت و جریان آن از یک بانو امتداد یافت و امروز جهان در انتظار آخرین منجی بشریت مهدی موعود(عج) است.

ظهیری با اشاره به اینکه سیره اهل بیت(ع) همان سیره رسول اکرم(ص) است گفت: پیامبر اسوه و الگو برای همه مردم و ائمه نما و آینه متجلی سیره پیامبر اسلام هستند به گونه ای که پیامبر به دخترش فاطمه زهرا(س) فداها ابوها گفته بودند و بعد از چند دهه از تاریخ همان واژه را امام موسی کاظم(ع) به دخترش حضرت معصومه(س) گفتند.

وی ابراز کرد: تولد حضرت معصومه(س) باعث شادی خاندان اهل بیت(ع) واحیاگر جایگاه زن در تاریخ شد از این رو این ترویج سبک زندگی این بانو به مقابله با خشونت های خانگی علیه زنان و جایگاه آنان کمک می کند.

معاون فرهنگی مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران با بیان اینکه دین اسلام جایگاه والایی برای دختران قرار داده است گفت: مردان در خانواده قوام هستند و نقش صیانت و حفاظت از دختران و زنان را عهده دار هستند از این رو باید به این خلقت خداوند احترام بگذارند و برای او ارزش والایی قائل باشند.

وی تاکید کرد: دختران و زنان نیز باید با الگوگیری از سیره معصومان به ویژه بانوی کریمه اهل بیت(ع) خودشان را از لحاظ جایگاه عفاف و حجاب در مرتبه بالایی قرار دهند و برتری خودشان را نسبت به مردان با ایمان و تقوا و علم آموزی در این نوع زندگی به نمایش بگذارند.

ظهیری با اهتمام بر اینکه حضرت معصومه(س) الگوی پاکدامنی و عالمانه زیستن هستند گفت: برخی بحث حیازدایی را برگرفته اند و خشونت های خانگی را علیه زنان روا داشته اند که باید با رافت و مهرورزی به دختران جایگاه والای آنان را متذکر شویم.

وی بیان داشت: سالروز میلاد این بانو را باید به فال نیک گرفت و با نگاهی دوباره به زندگی این معصوم او را به عنوان الگو برای نسل آینده معرفی کرد.

استاد حوزه و دانشگاه خاطر نشان کرد: حضرت معصومه(س) عالم، راوی و امین امام زمانه خویش بودند و و یک زن در سایه سار توجه به زندگانی این بانو می تواند نسلی عالمانه و عارفانه را آموزش و پرورش دهد.

۳۱۳/۶۱

برچسب‌ها

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha