به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه» در خراسان شمالی، حجتالاسلام حجت سالاری مکی، مدیر حوزه علمیه خراسان شمالی در پی درگذشت حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ علیاصغر ایزدی اقدام به صدور پیام کرد.
در متن این پیام آمده است:
قال رسولالله (ص): «مَوتُ العالِمِ مُصیبَةٌ لا تُجبَرُ و ثُلمَةٌ لا تُسَدُّ ...»؛ مرگ عالم مصیبتی جبرانناپذیر و رخنهای بسته ناشدنی است.
فقدان و درگذشت استاد متواضع و روحانی خلیق حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ علیاصغر ایزدی که رضوان خداوند بر او باد برای حوزه علمیه خراسان شمالی مصیبتی اندوهبار و خلأ غیرقابل جبرانی است، چه اینکه این عالم مجاهد در سالیان متمادی بعد از پیروزی انقلاب اسلامی همّ و غمّ خود را صرف تربیت طلاب علوم دینی ساخت و با تلاش شبانهروزی و همهجانبه و همراهی نیک اندیشان در رشد و تعالی حوزه علمیه خراسان شمالی و کادرسازی نهادهای دینی در استان نقش ویژهای داشت.
اعتقاد و تقیّد به هدف در راستای طلبه پروری، تلاش مستمر در عرصه خدمات فرهنگی و اجتماعی، اخلاص، نظم و ولایتمداری این استاد و مدیر حوزه علمیه در بیش از سه دهه خدمتگزاری در مکتب اهلبیت علیهمالسلام، ایشان را به الگوی ممتازی در بین عموم مردم متدین و انقلابی، اساتید، مدیران و بزرگان حوزه مقدس خراسان و قم مبدل ساخته بود.
ابراز ارادت شاگردان ایشان و شخصیتهای انقلابیِ استانی و کشوری، نسبت به خدمات این روحانی شریف و گرانقدر در عیان و نهان گواه بر تأثیرگذاری معنوی آن خادمِ صادق در اردوگاه سربازان امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف است.
اینجانب به نمایندگی از جامعه حوزوی استان، اساتید، طلاب و مبلغان درگذشت آن عالم خدوم را به خانواده مکرم ایشان شاگردان و ارادتمندان و عموم دوستداران ایشان خاصه برادر بزرگوارشان جناب حجتالاسلام والمسلمین شیخ محمد ایزدی تسلیت عرض نموده، غفران و رضوان الهی و بهرهمندی از رحمت خاصه پروردگار را برای آن مرحوم از خداوند متعال خواستارم.
گفتنی است، گفتنی است، حجتالاسلام والمسلمین علیاصغر ایزدی که بیش از سه دهه عمر خود را مصروف خدمت صادقانه به طلاب و حوزههای علمیه کرده بود، براثر سکته مغزی در بیمارستان قائم مشهد بستری بود و ظهر دیروز دعوت حق را لبیک گفت.
وی تا تابستان امسال مدیر مدرسه علمیه امام صادق (ع) بهعنوان بزرگترین مدرسه علمیه خراسان شمالی بود.
مدرسه علمیه امام صادق (ع) بجنورد به همت بزرگانی ازجمله مرحوم حجتالاسلام علیاصغر ایزدی در سال ۶۴ راهاندازی شد و با بیش از ۳۵ سال سابقه فعالیت تاکنون روحانیان و عالمان زیادی را تقدیم جامعه و نظام اسلامی کرده است.
اکنون بیش از ۳۰۰ طلبه در مدرسه علمیه امام صادق (ع) بجنورد در پایه اول تا هشتم مشغول به تحصیل هستند.
حوزه علمیه خراسان با هزار و ۲۰۰ سال قدمت و حدود ۳۰ هزار طلبه در حال آموزش در ۱۳۱ مدرسه علمیه تحت نظر ۲ هزار استاد، پس از حوزه علمیه قم دومین مرکز حوزوی ایران است.
مدارس علمیه استان خراسان شمالی از سال ۱۳۸۸ تا سال ۹۵ بهصورت نمایندگی مدیریت زیر نظر حوزه علمیه خراسان بزرگ اداره میشدند، اما حوزه علمیه خراسان شمالی از شهریورماه ۹۵ به مدیریت استانی ارتقاء یافت.
شایانذکر است، در استان خراسان شمالی ۱۵ مدرسه علمیه شامل ۹ مدرسه علمیه ویژه برادران و شش مدرسه علمیه ویژه خواهران فعال است که در سال تحصیلی جاری درمجموع حدود دو هزار و ۶۰۰ طلبه خواهر و برادر در این مدارس در سطوح یک، دو، سه و چهار زیر نظر ۱۷۰ استاد اعزامی و حقالتدریس مشغول به تحصیل علوم دینی هستند.
انتهای پیام/