جمعه ۲۳ آذر ۱۴۰۳ |۱۱ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 13, 2024
امام زمانہ

حوزه/ حجت الاسلام شمس الدینی با اشاره به نقش بانوان در عرصه مهدویت، بیان کرد: مهدویت یک مسئله فرا جنسیتی است و همه انسان ها در برابر امام عصر خود مسئول بوده و باید به عنوان منتظران واقعی، زمینه ظهور را فراهم کنند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه» از هرمزگان، حجت الاسلام موسی شمس الدینی، امروز در نشست مجازی «نقش خواهران طلبه در زمینه سازی ظهور» که به مناسبت هفته پژوهش و با حضور طلاب مدرسه فاطمه بنت الرسول برگزار شد، ضمن گرامیداشت هفته پژوهش بیان کرد: رسول خاتم صلی الله علیه و آله در عصری مبعوث شد که مردمش برای زن ارزشی قائل نبوده و وقتی کسی به صاحب دختر شدنش، بشارت داده می شد چهره اش در هم و عبوس می شد.

وی ادامه داد: پیامبر(ص) با گفتار، رفتار، با محبت فراوان و با شیوه های مختلف، شخصیت حقیقی زن را به او برگرداند.

مدیر مدرسه علمیه مولود کعبه جاسک ادامه داد: رفتار پیامبر اکرم(ص) و احترام بسیار زیادی که برای همسرش حضرت خدیجه(س) قائل بود، همچنین رفتار ایشان با حضرت فاطمه زهرا(س) به عنوان دختر، باعث شد هویت زن در جهان عرب به او برگردد.

مدیر مدرسه علمیه مولود کعبه جاسک، با اشاره به آیه «مَنْ عَمِلَ صالِحاً مِنْ ذَکَرٍ أَوْ أُنْثی‌ وَ هُوَ مُؤْمِنٌ فَلَنُحْیِیَنَّهُ حَیاةً طَیِّبَةً» فرمود: عمل صالح، از مرد یا زن فرقی نداشته و خداوند به هر دوی آنها حیات طیبه می دهد، بنابراین در آیات قرآنی هم تساوی بین زن و مرد وجود دارد.

حجت الاسلام شمس الدینی، با اشاره به اینکه زن نباید گوشه گیری در پیش گرفته، بلکه باید وارد جامعه شده و در بطن اجتماع قرار بگیرد، بیان کرد: اولین کسی که در خانه کعبه با اجتماع نماز خواند، حضرت خدیجه(س) بود که این حرکت مهر باطلی بر تفکر کسانی که زن را گوشه گیر و منزوی می دانستند شد.

وی ادامه داد: با توجه به  آیه ۱۲ سوره توبه، زنان باید امر به معروف و نهی از منکر کرده و از جریان های جاری جامعه آگاه و در مباحث فرهنگی، پزشکی، دینی و... تبلیغات داشته باشد.

مدیر مدرسه علمیه مولود کعبه جاسک تصریح کرد: ایثار مادران، همسران و حضور آنان در جبهه ها یکی از نقش های فعالانه زنان در پیروزی انقلاب اسلامی ایران است.

حجت الاسلام  شمس الدینی با اشاره به نقش بانوان در عرصه مهدویت، بیان کرد: مهدویت یک مسئله فرا جنسیتی است و همه انسان ها در برابر امام عصر خود مسئول بوده و باید به عنوان منتظران واقعی، زمینه ظهور را فراهم کنند.

وی به دو مسئولیت طلاب برای تسهیل و زمینه سازی ظهور اشاره کرده و گفت: خود اندیشی و خودسازی و دیگری دگر اندیشی یعنی به فکر دیگران بوده، دست دیگران را گرفته و برای حکومت جهانی آماده کند.

مدیر مدرسه علمیه مولود کعبه جاسک تصریح کرد: طلبه باید مردم را نسبت به احکام دین، آموزه های قرآن و سبک زندگی قرآنی آشنا کرده و اقبال عمومی زمانی اتفاق می افتد که ولی و برکات ظهور او به درستی برای مردم معرفی شده و جامعه امروز بدانند که گره گشای تمام مشکلات رهبر است و حقیقتا طالب رهبر شوند.

وی با اشاره به بیانیه گام دوم انقلاب اظهار کرد: طلاب باید مسیر معنویت را در جامعه باز کرده و حکومت جهانی حضرت را تبلیغ و معرفی کنند تا مردم مشتاق آمدن رهبر الهی شده و این گونه خود را برای ظهور آماده کنند.

انتهای پیام./

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha