شنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۳ |۱۲ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 14, 2024
اوقاف

حوزه/ حجت الاسلام حسینی با بیان این که امامزادگان(ع) استان در مظلومیت قرار دارند، اظهار کرد: از حمایت مسئولان در راستای حفظ حریم موقوفات و عمران و آبادانی بقاع متبرکه، قدردانی می‌کنیم و نیاز دارد که در این رابطه مردم و مسئولان ھمچنان کمک حال اداره کل اوقاف و امور خیریه استان باشند.

به گزارش خبرگزاری حوزه از تبریز، حجت الاسلام سید شهاب الدین حسینی در گفت‌وگوی تلویزیونی به مناسبت دھه مبارک کرامت، با اشاره به سخن بزرگان و علما در خصوص اھمیت و جایگاه امام زادگان(ع)، اظھار کرد: مقام معظم رھبری تاکید دارند که بقاع متبرکه باید به قطب فرھنگی تبدیل شود، از این رو باید تلاش کنیم تا این امر محقق شود.

وی با بیان این که امامزادگان(ع) استان در مظلومیت قرار دارند، اظهار کرد: از حمایت مسئولان در راستای حفظ حریم موقوفات و عمران و آبادانی بقاع متبرکه، قدردانی می‌کنیم و نیاز دارد که در این رابطه مردم و مسئولان ھمچنان کمک حال اداره کل اوقاف و امور خیریه استان باشند.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان با اشاره به اقدامات انجام شده در آستان مطهر امامزادگان(ع)، اظهار کرد: طی سال‌ھا در آستان مطهر امامزاده عون بن علی(ع) و زید بن علی(ع) عملیات عمرانی انجام شده و اکنون منشأ خیر و برکت شده‌اند؛ همچنین در امامزاده سید حمزه(ع) نیز که دارای قدمت ۷۰۰ ساله بوده در چند حوزه «حسینیه، بخش ایلخانی و نصب ضریح جدید» در حال مرمت و توسعه هستیم.

وی افزود: امامزاده سید جمال(ع) نیز در داخل بازار تبریز و جزو مجموعه میراثی بازار است که در این رابطه نیز با ھمکاری و ھمیاری اداره کل میراث فرھنگی استان حرکت‌ھای خوبی شروع شده و زیر صحن آن یک حسینیه ۸۰۰ متری در حال احداث بوده و در حال حاضر نیز در مرحله تزئینات قرار دارد.

حجت الاسلام حسینی با بیان این که در سراسر استان به بقاع متبرکه توجه داریم، اظھار کرد: با توجه به اینکه روند ساخت و ساز در بقاع متبرکه به صورت مردمی بوده و بودجه دولتی ندارند در چندین بقعه استان به ویژه امام زاده سید حسین عبدالغفار(ع) شھرستان اسکو نیز به شکل خوبی اقدامات عمرانی برای بازسازی این بقعه صورت می گیرد که بر این اساس روند ساخت و سازھا قدری به طول می انجامد.

وی با اشاره به فرمایش رھبر معظم انقلاب مبنی این که بقاع متبرکه به قطب فرھنگی تبدیل شوند، اظھار کرد: لازمه تبدیل این بقاع به قطب فرھنگی، فراھم کردن زیرساخت‌ھای لازم است و بر این اساس باید در این رابطه تلاش کنیم.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان با اشاره به راه اندازی حدود ۲۵ مرکز افق(اجتماعی، فرھنگی، قرآنی) در استان، اظھار کرد: این روند ادامه دارد و در این مراکز برنامه‌ھای مختلف اجتماعی، فرھنگی و قرآنی برگزار می‌شود؛ بر این اساس در ایام شیوع کرونا بیش از ۲۰ ھزار بسته معیشتی در جوار امام زادگان(ع) توزیع شد.

وی با اشاره به تولید ۱۵۰ ھزار ماسک در کارگاه‌ھای مستقر در آستان امامزادگان(ع)، اظھار کرد: تهیه جهیزیه برای نوعروسان، کمک به ازدواج جوانان، ارائه مشاوره‌ھای خانواده و... از جمله برنامه ھایی است که در مراکز افق ارائه می شود.

حجت الاسلام حسینی با بیان این که پیامبر گرامی اسلام مزدی برای رسالتش نخواسته و مزد رسالتش را مودّت قربا و اھل بیت پیامبر(ص) عنوان کرده است، اظھار کرد: بر این اساس باید نسبت به امامزادگان(ع) که کرامات بسیاری ھم از آنان دیده شده، توجه ویژه ای داشته باشیم.

وی با بیان این که در تلاش برای تسهیل رفت و آمد مردم به بقاع متبرکه استان ھستیم، اظھار کرد: علاوه بر جایگاه زیارت، این بقاع متبرکه پناھگاه معنوی مردم بوده و در گسترش معنویت و فرھنگ اھل بیت(ع) در جامعه موثر ھستند؛ ھر ھفته نیز برنامه ھای معنوی متنوعی در این بقاع متبرکه برگزار می‌شود.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان با بیان این که علاوه بر جنبه‌ھای معنوی، از بعد اجتماعی نیز می‌تواند منشأ برکات باشد، گفت: در راستای استفاده از ظرفیت بقاع متبرکه و رسیدگی به این بقاع، کمر ھمت بسته‌ایم و از مردم و مسئولان نیز در این رابطه یاری می‌طلبیم تا بتوانیم علاقه و ارادت خود را به ذریه پیامبر گرامی اسلام نشان دھیم.

وی در بخش دیگری از سخنانش با بیان این که انقلاب اسلامی حیات مجددی به اسلام داد و امام راحل، مجدد اسلام ناب محمدی بودند، اظھار کرد: امام راحل و در استمرار ایشان، مقام معظم رھبری توجه ویژه‌ای به امام زادگان(ع) دارند و بقاع متبرکه نیز به عنوان قطب‌ھای فرھنگی در جامعه می‌توانند منشا برکات بسیاری شوند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha