شنبه ۱۵ آذر ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۰
نشست خواهران ناحیه دو کرمانشاه برگزار شد

حوزه/ معاون تبلیغ و امور فرهنگی حوزه علمیه کرمانشاه، در نشست ماهانه طرح «امین» خواهران ناحیه دو، بر همدلی، وحدت و بهره‌گیری از خلاقیت‌های نوین در اجرای طرح تأکید کرد.

به گزارش خبرگزاری حوزه از کرمانشاه، جلسه ماهانه طرح «امین» خواهران ناحیه دو آموزش و پرورش استان، صبح امروز با حضور رابط ناحیه، مربیان طرح و معاون تبلیغ و امور فرهنگی حوزه علمیه استان، در سالن جلسات مدیریت حوزه علمیه کرمانشاه برگزار شد.

در این نشست، خانم زهرا گودینی رابط ناحیه دو آموزش و پرورش، هدف از تشکیل جلسه را ایجاد فرصتی برای گفت‌وگو، تبادل تجربیات، بیان ایده‌ها و پاسخ به پرسش‌های مربیان عنوان کرد.

وی همچنین با ارائه گزارشی از ارزیابی‌های انجام‌شده، به تشریح برنامه‌های آتی برای تقویت همکاری مربیان در اجرای طرح امین پرداخت.

در ادامه، گفت‌وگویی صمیمی میان مربیان و معاونت تبلیغ استان صورت گرفت.

حجت‌الاسلام حبیب باقری در این بخش، با تقدیر از تلاش‌های مربیان، بر ضرورت همدلی، همراهی در برنامه‌ها، حفظ وحدت بین‌سازمانی و پرهیز از هرگونه اختلاف در مسیر فعالیت‌های طرح امین تأکید کرد.

معاون تبلیغ و امور فرهنگی حوزه علمیه کرمانشاه در ادامه، محورهای اساسی مورد تأکید خود را این‌گونه برشمرد: به‌ روزرسانی گروه‌ها و تیم‌های تخصصی برای اجرایی‌سازی بهتر برنامه‌ها، تشکیل جلسات کارگروه‌های تخصصی همراه با تدوین مصوبات و ارسال گزارش‌های مربوطه و همچنین رسانه‌ای کردن فعالیت‌ها با بهره‌گیری از خلاقیت‌های نوین.

این جلسه با تعامل سازنده میان حاضرین و تأکید بر لزوم ارتقای کیفیت فعالیت‌های طرح امین به پایان رسید.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha