دوشنبه ۱۳ مهر ۱۴۰۵ - ۱۳:۵۸
عزت برای ملت ایران باقی می‌ماند/ دنیا نباید هدف اصلی زندگی قرار گیرد

حوزه/ حجت الاسلام والمسلمین شیرازی با اشاره به شرایط امروز کشور گفت: امروز نیز ممکن است دشمن اقدامی انجام دهد، اما مجبور به عقب‌نشینی شود. آنچه باقی می‌ماند، عزت ملت ایران است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از سمنان، حجت‌الاسلام والمسلمین علی شیرازی، در جمع کارکنان ستاد انتظامی استان سمنان، با اشاره به جایگاه شغل انتظامی و تفاوت میان ارزش مادی و معنوی مشاغل اظهار کرد: گاهی انسان‌ها در انتخاب‌های خود تنها به ظاهر و ارزش‌های مادی توجه می‌کنند، در حالی که باید ارزش باطنی و حقیقی یک کار را نیز ببینند.

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی فرماندهی کل انتظامی با اشاره به جایگاه مجاهدت در راه خدا تصریح کرد: در روایات آمده است یک ساعت نگهبانی در راه خدا می‌تواند پاداشی بسیار بزرگ داشته باشد. بنابراین نباید ارزش خدمت انتظامی را تنها با کفه مادی سنجید؛ بلکه باید جایگاه معنوی این مأموریت را نیز در نظر گرفت.

ارزش خدمت انتظامی در میدان امنیت نمایان می‌شود

حجت‌الاسلام والمسلمین شیرازی با اشاره به حضور نیروهای انتظامی در میدان‌های مختلف برای تأمین امنیت مردم گفت: در جریان جنگ تحمیلی اخیر، نیروهای انتظامی وارد میدان شدند و در کنار مردم امنیت شهرها و استان‌ها را تأمین کردند. مردم نیز ارزش این مجاهدت را درک کردند و بارها شاهد بودیم که برای تقدیر از مأموران انتظامی در خیابان‌ها حضور پیدا کردند و به آنان گل دادند.

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی فرماندهی کل انتظامی با بیان اینکه انسان معمولاً تا زمانی که از نعمتی برخوردار است، قدر آن را نمی‌داند، اظهار کرد: انسان‌ها وقتی غرق در نعمت هستند، گاهی به ارزش آن توجه نمی‌کنند و زمانی که نعمتی از دست می‌رود، متوجه جایگاه آن می‌شوند.

شهید، انتخاب خداوند است

حجت‌الاسلام والمسلمین شیرازی با اشاره به جایگاه شهدا در نگاه مردم افزود: امروز وقتی پیکر یک شهید تشییع می‌شود، هزاران نفر در مراسم حضور پیدا می‌کنند، در حالی که بسیاری از آنان حتی شهید را از نزدیک نمی‌شناختند.

وی ادامه داد: وقتی از مردم درباره شهیدی مانند شهید مهرابی سؤال می‌شود که آیا او را می‌شناختید، بسیاری پاسخ می‌دهند که او را نمی‌شناختند؛ اما در مراسم تشییع او حضور پیدا کرده‌اند، چون شهید را انتخاب خدا می‌دانند و می‌دانند خداوند او را برای جایگاهی ویژه برگزیده است.

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی فرماندهی کل انتظامی با اشاره به ارتباط نزدیک جامعه انتظامی با شهدا خاطرنشان کرد: کارکنان انتظامی باید بدانند در چه مجموعه‌ای خدمت می‌کنند و با چه کسانی زندگی کرده‌اند؛ مجموعه‌ای که شهدای فراوانی تقدیم اسلام، انقلاب و امنیت کشور کرده است.

حجت‌الاسلام والمسلمین شیرازی با اشاره به سابقه همراهی خود با برخی فرماندهان و شهدای نیروهای مسلح گفت: انسان وقتی به زندگی خود نگاه می‌کند، می‌بیند در مقاطع مختلف در کنار افرادی مانند شهید حاج قاسم سلیمانی و دیگر فرماندهان و شهدایی قرار داشته که نزد خداوند از بهترین انسان‌ها بوده‌اند.

معیشت کارکنان انتظامی باید مورد توجه باشد

وی در ادامه با تأکید بر اینکه نگاه معنوی به شغل انتظامی نباید به معنای بی‌توجهی به مسائل معیشتی کارکنان باشد، گفت: توجه به معیشت کارکنان ضروری است و اقدامات انجام‌شده برای افزایش حقوق نیز در همین راستا بوده است، اما واقعیت این است که افزایش حقوق با توجه به شرایط تورمی، همه مشکلات معیشتی را برطرف نمی‌کند.

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی فرماندهی کل انتظامی افزود: کارکنان انتظامی ممکن بود در یک شرکت یا مجموعه دیگر حقوق بیشتری دریافت کنند، اما انتخاب این شغل باید با درک جایگاه آن و مأموریت مهم تأمین امنیت جامعه همراه باشد.

جنگ اقتصادی، چهارمین جنگ تحمیلی علیه ایران است

حجت‌الاسلام والمسلمین شیرازی با اشاره به فشارهای اقتصادی موجود در کشور اظهار کرد: همان‌گونه که جنگ نظامی را پشت سر گذاشتیم، از بحران اقتصادی نیز عبور خواهیم کرد.

وی با بیان اینکه دشمن در عرصه اقتصادی نیز با تمام توان وارد میدان شده است، گفت: ما یک جنگ تحمیلی سوم را پشت سر گذاشته‌ایم و به اعتقاد من جنگ تحمیلی چهارم نیز آغاز شده است؛ جنگ تحمیلی چهارم، جنگ اقتصادی است و دشمن با تمام توان در این عرصه وارد میدان شده است.

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی فرماندهی کل انتظامی ادامه داد: در دوران دفاع مقدس نیز شرایط اقتصادی دشوار بود و گاهی قیمت‌ها در مدت کوتاهی چند برابر می‌شد، اما کشور از آن مرحله عبور کرد. امروز نیز از این بحران عبور خواهیم کرد و آنچه برای انسان باقی می‌ماند، عملکرد و مجاهدت اوست.

فرمانده اصلی ما امام زمان(عج) است

حجت‌الاسلام والمسلمین شیرازی با تأکید بر ضرورت توجه کارکنان انتظامی به رضایت الهی تصریح کرد: کارکنان انتظامی برای انجام وظایف خود تلاش می‌کنند رضایت فرماندهان و مسئولان را به دست آورند، اما فرمانده اصلی همه ما امام زمان(عج) است.

وی افزود: امام خمینی(ره) تأکید داشتند که باید فرمانده اصلی را از خود راضی کنیم و فرمانده اصلی، حضرت ولی‌عصر(عج) است. بنابراین اگر فعالیت و خدمت ما در انتظامی در راستای رضایت امام زمان(عج) باشد، ارزش این خدمت بسیار فراتر از محاسبات مادی خواهد بود.

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی فرماندهی کل انتظامی با اشاره به کوتاهی عمر دنیا گفت: انسان در نهایت همه دارایی‌های مادی خود از جمله پول، خانه و خودرو را در دنیا باقی می‌گذارد و با خود به قبر نمی‌برد. آنچه برای انسان باقی می‌ماند، عمل اوست.

حجت‌الاسلام والمسلمین شیرازی ادامه داد: عمر انسان در دنیا کوتاه است؛ حتی اگر کسی ۸۰ یا ۱۰۰ سال عمر کند، این زمان در برابر حیات آخرت بسیار کوتاه است. بنابراین انسان نباید تمام سرمایه خود را صرف دنیایی کند که قرار است از آن عبور کند و برای آخرت دست خالی بماند.

انتظامی خانه مجاهدان است

وی با تأکید بر جایگاه نیروهای انتظامی در عرصه جهاد و خدمت گفت: انتظامی خانه مجاهدان است. اگر کارکنان انتظامی مأموریت‌های خود را برای خدا انجام دهند، ارزش این خدمت قابل مقایسه با محاسبات مادی نیست.

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی فرماندهی کل انتظامی با اشاره به خدمت نیروها در مراسم اربعین گفت: یک ساعت خدمت و نگهبانی برای زائران امام حسین(ع) اگر با نیت الهی انجام شود، ارزش بسیار بزرگی دارد و نمی‌توان پاداش آن را با تمام دنیا مقایسه کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین شیرازی افزود: اگر انسان باور داشته باشد که قیامتی وجود دارد، نگاهش به دنیا تغییر می‌کند. این دنیا محل ماندن نیست، بلکه سرای گذر است و انسان باید برای زندگی جاودانه خود در آخرت توشه فراهم کند.

دنیا نباید هدف اصلی زندگی قرار گیرد

وی با اشاره به روایتی از امیرالمؤمنین(ع) درباره دنیا اظهار کرد: حضرت علی(ع) دنیا را به مار خوش‌خط‌وخال تشبیه کرده‌اند که ظاهر آن زیباست، اما باطنش زهرآلود و کشنده است.

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی فرماندهی کل انتظامی افزود: انسان‌ها نباید به دلیل دلبستگی به دنیا تمام زندگی خود را صرف کسب ثروت و امکانات مادی کنند. دنیا با همه گستردگی و جلوه‌هایش ماندگار نیست و آنچه ماندگار است، نتیجه عمل انسان است.

وی تصریح کرد: بسیاری از اختلافات و درگیری‌های انسان‌ها بر سر دنیا و متعلقات آن است، در حالی که دنیا در نهایت سپری خواهد شد.

عزت برای ملت ایران می‌ماند

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی فرماندهی کل انتظامی با اشاره به تحولات و فشارهای اخیر گفت: گاهی انسان تصور می‌کند اتفاقی افتاده و همه چیز از بین رفته است، در حالی که بسیاری از حوادث می‌آیند و می‌روند.

حجت‌الاسلام والمسلمین شیرازی با اشاره به جنگ تحمیلی و تغییر شرایط در طول آن خاطرنشان کرد: زمانی خرمشهر به اشغال دشمن درآمد و زمانی دیگر آزاد شد. امام خمینی(ره) نیز نگاه واقع‌بینانه‌ای به جنگ داشتند و می‌دانستند جنگ صحنه فراز و فرود است.

وی با اشاره به شرایط امروز کشور افزود: امروز نیز ممکن است دشمن اقدامی انجام دهد، اما مجبور به عقب‌نشینی شود. آنچه باقی می‌ماند، عزت ملت ایران است.

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی فرماندهی کل انتظامی در پایان تأکید کرد: کارکنان انتظامی باید تا پایان عمر خود سرباز ولایت و ادامه‌دهنده راه شهدا باشند و مأموریت خود را با نیت الهی و برای حفظ امنیت، ارزش‌های اسلامی و انقلاب انجام دهند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha