سه‌شنبه ۱۴ مهر ۱۴۰۵ - ۲۲:۰۱
کدخدامحوری ریشه مشکلات اقتصادی کشور است

حوزه/ حجت الاسلام صفا با اشاره به رخنه نگاه کدخدا محوری در برخی از مدیران کشور، گفت: نظام جمهوری اسلامی قطعا به دنبال رفاه و حل مشکلات معیشتی مردم است و در این بین خدامحوری راه حل اصلاح وضعیت معیشتی امروز مردم است.

حجت الاسلام سید جعفر صفا کارشناس دینی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در تهران، با اشاره به انتقاد آیت الله العظمی جوادی آملی از وضعیت اقتصادی کشور، اظهار داشت: طبق نظر رهبر شهید انقلاب، ما در میانه جنگ اقتصادی دشمن قرار داریم و آیت الله العظمی جوادی آملی نیز بر همین اساس نسبت به مشکلات معیشتی مردم انتقاد سازنده داشتند.

کارشناس دینی، با اشاره به سودمحوری اقتصاد غرب، گفت: متاسفانه عده ای در داخل نیز که غرب گرا هستند در حال ضربه زدن به اقتصاد کشور و آسیب زدن به اعتماد مردم به نظام جمهوری اسلامی هستند.

وی با بیان اینکه غربی ها به ویژه آمریکایی ها برای رسیدن به منافع مالی دست به هر اقدامی می زنند، خاطرنشان کرد: برکت محوری اساس اقتصاد اسلام است و لذا کسب سود در این نوع از اقتصاد، اصالت ندارد، این درحالی است که در اقتصاد غربی که دونالد ترامپ نماینده آن است ربایش رییس جمهور کشور دیگر و و به شهادت رساندن رهبر نظام دیگر کاملا طبیعی و مشروع است.

حجت الاسلام صفا با اشاره به روایتی از اهل بیت(ع) درباره اهمیت رسیدگی به وضعیت همسایه ها و مردم در حوزه معیشتی، ابراز کرد: اقتصاد آمریکایی در مقابل، فقط به دنبال کسب سود و منفعت بیشتر است.

کارشناس دینی با اشاره به رخنه نگاه کدخدا محوری در برخی از مدیران کشور، تصریح کرد: همه باید خدامحور باشیم و آیت الله العظمی جوادی آملی بر همین اساس از وضعیت اقتصادی امروز کشور گلایه کردند.

وی با بیان اینکه نظام جمهوری اسلامی قطعا به دنبال رفاه و حل مشکلات معیشتی مردم است، گفت: خدامحوری راه حل اصلاح وضعیت معیشتی امروز مردم است.

انتهای پیام. /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha