جمعه ۱۹ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۶:۰۶
تمام تلاش دشمن ناامیدی مردم از این نظام است

حوزه/ حجت الاسلام برقراری گفت: تمام تلاش دشمن ناامیدی مردم از این نظام است و مردم با حضور انقلابی در صحنه‌های پرشور این تلاش‌ها خنثی می‌کنند.

به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام محمدباقر برقراری در خطبه‌های نماز جمعه این هفته اسلامشهر ضمن تبریک فرا رسیدن سالروز پیروزی انقلاب اسلامی و دعوت از مردم برای شرکت در راهپیمایی ۲۲ بهمن اظهار داشت: تمام تلاش دشمن ناامیدی مردم از این نظام است و مردم با حضور انقلابی در صحنه‌های پرشور این تلاش‌ها خنثی می‌کنند.

امام جمعه اسلامشهر افزود: ان‌شاءالله شاهد حضور چشمگیر مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن در کل کشور و بخصوص در شهرستان باشیم و با ارمان های انقلاب اسلامی تجدید میثاق کنیم.

حجت الاسلام برقراری گفت: ما کشور مقتدر و با ثباتی هستیم و با ایستادگی و پیروی از فتوای ولی فقیه روز به روز بر اقتدار ملت و نظام می‌افزاییم.

امام جمعه اسلامشهر: انتظار داریم کل مجمع ۳۰ نفر نماینده مجلس شورای اسلامی یک دفتر در شهرستان دایر کرده و با انتخاب یک دفتردار متخصص به بررسی مسائل بپردازند، با ۲ نماینده معین کارها پیش نخواهد رفت، اگر قرار بود ۲ نماینده برای شهرستان باشد، در انتخابات هم باید ۲ نفر را انتخاب می‌کردیم.

انتهای پیام. /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha