شنبه ۲۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۰:۵۵
حل مسائل پیچیده فقهی و پزشکی، مستلزم تعامل حوزه و دانشگاه است

حوزه/ مدیرگروه فقه پزشکی و معاونت پژوهش مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) گفت: همکاری و تعامل دوسویه حوزه و دانشگاه برای پاسخگویی به مسائل پیچیده فقهی و پزشکی ضروری به نظر می‌رسد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از مشهد، نشست بررسی فقهی کاربرد سلول های بنیادی به همت موسسه علمی پژوهشی به سوی اجتهاد با مشارکت مرکز سلول بنیادی پرنیا در دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد.

حجت الاسلام محمدعلی قاسمی، مدیرگروه فقه پزشکی و معاونت پژوهش مرکز فقهی ائمه اطهار(علیه السلام) در این نشست به موضوع نظام مسائل فقهی در زمینه سلول های بنیادی پرداخت و با تاکید بر اهمیت تهیه و آماده سازی نظام مسائل فقهی گفت: مسائل فقهی باید به کشف ابعاد تازه‌ای از علم بپردازند و نباید به مسائل سطحی بسنده کرد.

وی بر اهمیت شناخت مفاهیم مرتبط با سلول‌های بنیادی و تعامل بین فقه و پزشکی تأکید کرد و خواستار همکاری بیشتر بین این دو حوزه شد تا بر این اساس بتوان به مسائل پیچیده و جدید پاسخ داد و ضمن تبیین اهمیت شناخت انواع سلول‌های بنیادی و احکام فقهی مرتبط با آن‌، عنوان کرد: هر نوع سلول بنیادی، بسته به منبع آن، احکام فقهی متفاوتی دارد. به‌ویژه، سلول‌های بنیادی مرتبط با جنین، که به دو نوع طبیعی و مصنوعی تقسیم می‌شوند، نیازمند بررسی دقیق‌تری هستند.

حجت الاسلام قاسمی با تاکید بر لزوم ایجاد نظام مسائل فقهی و اهمیت بررسی مبانی فقهی و انسانی در ارتباط با سلول های بنیادی، ابراز کرد: برای پاسخ به مسائل فقهی، باید مبانی و اصول مشخصی وجود داشته باشد و در این زمینه همکاری و تعامل دوسویه حوزه و دانشگاه برای پاسخگویی به مسائل پیچیده فقهی و پزشکی ضروری به نظر می رسد.

انتهای پیام 313/49

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha