جمعه ۲۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۵:۴۱
پاسخ به شبهات مهدویت و آخرالزمان در فضای امروز ضروری است

حوزه/ مدیر حراست و امور صیانتی حوزه علمیه خراسان بر لزوم پاسخگویی علمی و مستند به شبهات مهدویت و آخرالزمان در شرایط امروز تأکید کرد و برگزاری نشست‌های تخصصی تحلیل تحولات منطقه‌ای از منظر روایات مهدویت را، گامی مهم در جهت ارتقای آگاهی‌های دینی طلاب و مبلغان در مواجهه با مسائل روز دانست.

حجت‌الاسلام سلمان شاکری، مدیر دفتر حراست و امور صیانتی حوزه علمیه خراسان در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در مشهد، در خصوص اهداف نشست تخصصی «تحلیل وقایع منطقه از منظر روایات مهدویت و آخرالزمان» اظهار داشت: این برنامه در ادامه‌ نشست‌های تخصصی بصیرتی و علمی است که از سال ۱۴۰۲ با همکاری دفتر حراست حوزه علمیه خراسان و دیگر نهادهای صیانتی استان خراسان، همچون اداره اطلاعات استان، حراست امور مساجد و بسیج طلاب برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: پس از برگزاری جلسات متعدد در گذشته، این نشست تخصصی با محوریت تحلیل تحولات منطقه‌ای از منظر روایات مهدویت و آخرالزمان، به منظور پاسخگویی به پرسش‌ها و شبهاتی که در فضای کنونی پیرامون این مسائل مطرح می‌شود، برگزار گردید.

مدیر دفتر حراست و امور صیانتی حوزه علمیه خراسان افزود: برای این منظور، از حجت‌الاسلام شهبازیان دعوت به عمل آمد تا با استفاده از دانش و تخصص خود، به بررسی موضوعات مختلفی همچون نشانه‌های ظهور، سوءاستفاده فرقه‌های انحرافی از وقایع منطقه‌ای، جریان‌شناسی یهود در آخرالزمان و تطبیق‌گرایی نشانه‌های ظهور از گذشته تا به امروز، بپردازد.

وی تصریح کرد: بررسی مسائل مرتبط با وقایع فلسطین و سوریه در چارچوب روایات مهدویت و تحلیل ظهور گروه‌های جدیدی همچون سفیانی و افراد سفیانی‌نما از دیگر موضوعات این نشست تخصصی بود.

حجت‌الاسلام شاکری خاطرنشان کرد: در این نشست‌ها، تلاش شده است تا نگاهی جامع و مستند به ارتباط میان روایات مهدویت و تحولات روز، به ویژه در زمینه انقلاب اسلامی و تأثیر آن بر مسائل مهدوی، ارائه گردد. این تحلیل‌ها به‌ویژه برای پاسخگویی به شبهات مختلف و جهت‌گیری‌های تبلیغی دقیق و مستند برای طلاب و مبلغان تهیه شده است.

وی افزود: این نشست به دو بخش تقسیم شده است؛ یک جلسه مختص خواهران که در تاریخ چهارشنبه ۲۴ بهمن‌ماه برگزار شد، و جلسه دوم برای برادران شامل مبلغان، ائمه جماعات، اساتید و مدیران مدارس در تاریخ ۲۵ بهمن ماه برنامه‌ریزی شده است. در این جلسات، محتوای علمی و تخصصی مرتبط با مهدویت و آخرالزمان ارائه می‌شود تا طلاب و مبلغان با بهره‌گیری از آن، در فعالیت‌های تبلیغی خود گام‌های مؤثری بردارند.

مدیر دفتر حراست و امور صیانتی حوزه علمیه خراسان در پایان تاکید کرد: این نوع نشست‌ها در راستای ارتقاء سطح آگاهی‌های دینی و علمی در زمینه مهدویت و آخرالزمان و همچنین تبیین صحیح مباحث مرتبط با ظهور امام مهدی(علیه‌السلام) و تحولات جهانی صورت می‌گیرد. امید است که این برنامه‌ها بتواند به رفع شبهات موجود و همچنین تقویت مبانی دینی و علمی طلاب در مواجهه با تحولات روز کمک شایانی نماید.

گفتنی است؛ برگزاری این نشست‌ها، علاوه بر تقویت مباحث علمی در حوزه مهدویت، به‌عنوان یک گام مهم در پاسخگویی به چالش‌های جدید فکری در جامعه دینی کشور، نقشی اساسی در ارتقای دانش و بصیرت طلاب و مبلغین ایفا خواهد کرد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha