به گزارش خبرگزاری حوزه از شیراز، امیر سرتیپ ابوالقاسم رضایی در جلسه جامعه روحانیت شیراز که به میزبانی ارتش با حضور اعضای جامعه روحانیت برگزار شد، خود را سرباز این کشور دانست و اظهار کرد: امیدواریم بتوانیم در این مسیر جان خود را فدای مردم و نظام مقدس اسلامی کنیم.
وی در پاسخ به قدردانی اعضای جامعه روحانیت از فعالیت های یگان های ارتش در استان فارس، اضافه کرد: هرکاری تاکنون صورت گرفته وظیفه ای بوده که انجام شده است.
فرمانده ارشد آجا در استان فارس و کهگیلویه بویر احمد همچنین نقش روحانیت را مانند ستارگانی دانست که راه را در قدیم برای مردم نشان می داده اند، افزود: از نگاه مردم روحانیت مانند آیه قرانی است که ستارگان را از قدیم برای هدایت مردم نام برده اند روحانیون نقش ستارگان را برای مردم ایفا می کنند، اگر بخواهیم در خصوص روحانیت سخن بگوییم باید اینگونه گفت که هیچکس به اندازه روحانیت برای شهدا قدم برنداشته است.
وی در خصوص تفریظ مقام معظم رهبری بر کتاب شهید کسایی عنوان کرد: تفریظ این کتاب بهانه ای است که مجددا نامی از شهدا برده شود، از این رو روحانیت می تواند در مسیر شهدا گام بردارد، شهید کسایی هم درس حوزوی خوانده بودند و هم استاد نهج البلاغه بودند. تبلیغی که روحانیت برای شهدا انجام می دهد بی نظیر است.
امیر رضایی استان فارس را دارای یک ارتش کوچک برشمرد و گفت: استان فارس یک ارتش کوچک در دل خود دارد، هفت یگان در این استان وجود دارد، بیش از ۲ هزار شهید تقدیم نظام مقدس اسلامی کرده است، همچنین بیش از ۱۱ هزار جانباز را ارتش استان فارس تقدیم این نظام کرده است.










نظر شما