جمعه ۱۷ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۲
روزه‌داری حس همدردی با محرومان و فقرا را تقویت می‌کند

حوزه/ حجت‌الاسلام حسینی اظهار کرد: روزه‌داری به انسان یادآوری می‌کند که اگر کسی گناهی مرتکب شده باشد، در قیامت و صحرای محشر گرفتار گرسنگی و تشنگی خواهد شد و این تمرینی برای خودسازی و تقویت اراده انسان است.

حجت‌الاسلام سیدمصطفی حسینی، استاد حوزه علمیه خراسان جنوبی در گفت‌وگو با خبرگزاری حوزه در بیرجند، با تبریک ایام ماه مبارک رمضان به تمامی مسلمانان و شیعیان و پیروان مکتب اهل بیت عصمت و طهارت (علیهم السلام)، به بیان فواید روزه در این ماه پرداخت و گفت: در این ماه، انسان حالت نزدیکی به خالق هستی و توجه به معنویات را بیشتر احساس می‌کند. این همان چیزی است که دنیای امروز از آن فاصله گرفته و نگاه مادی‌گرایانه را تقویت کرده است.

استاد حوزه با اشاره به چشیدن طعم گرسنگی و تشنگی در این ماه اظهار کرد: این حالت یکی از فواید مهم روزه‌داری است که حس همدردی با محرومان و فقرا را تقویت می‌کند. انسان در این ماه، طعم گرسنگی و تشنگی را که بسیاری از انسان‌ها در کشورهای فقیر تجربه می‌کنند، می‌چشد و این حس همدردی را با آنان پیدا می‌کند.

وی افزود: روزه‌داری اراده انسان را قوی می‌کند و او را در مقابل خواسته‌های نفسانی مقاوم‌تر می‌سازد. انسانی که روزه‌دار است و با وجود تمایل به غذا و آب، از خوردن آن‌ها پرهیز می‌کند، در مقابل خطاها و گناهان نیز مقاوم‌تر خواهد بود.

حجت‌الاسلام حسینی همچنین یادآور شد که روزه‌داری به انسان یادآوری می‌کند که اگر کسی گناهی مرتکب شده باشد، در قیامت و صحرای محشر گرفتار گرسنگی و تشنگی خواهد شد و این تمرینی برای خودسازی و تقویت اراده انسان است.

در پایان، وی به اهمیت صحت و سلامتی جسمی و بدنی اشاره کرد و گفت: روزه‌داری موجب سلامت بدنی و جسمی می‌شود. همان‌طور که فرموده‌اند، "روزه بگیرید تا سلامت باشید".

انتهای خبر/۱۱

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha