سه‌شنبه ۲۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۳:۵۵
همکاری حوزه علمیه خواهران مرکزی و ستاد امر به معروف در راستای احیای فریضتین

حوزه/مدیر حوزه علمیه خواهران استان مرکزی در دیدار با دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان، بر آمادگی این مجموعه جهت همکاری و تعامل در راستای احیای فریضتین و گسترش آموزش‌های امر به معروف و نهی از منکر تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از اراک،نشست هم‌اندیشی و وضعیت‌سنجی با هدف هم‌افزایی و تعامل در اجرای هرچه بهتر وظایف برون‌سازمانی حوزه‌ علمیه خواهران ،با حضور مدیر حوزه علمیه خواهران استان مرکزی در ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان برگزار شد.

در این دیدار، حجت‌الاسلام والمسلمین گودرزی، مدیر حوزه علمیه خواهران استان، ضمن اعلام آمادگی این مجموعه جهت عمل به مسئولیت‌های اجتماعی حوزه خواهران، بر اهمیت احیای فریضتین و گسترش آموزش‌های امر به معروف و نهی از منکر تاکید کرد.

حجت‌الاسلام فرخی، دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان نیز با اشاره به ضرورت فعالیت فرهنگی و اجتماعی حوزه‌های علمیه، تقویت تیم‌های تخصصی تبیین در عرصه‌های گوناگون و بهره‌مندی از ظرفیت مبلغان را خواستار شد.

در پایان این نشست، همکاری بیش از پیش ستاد امر به معروف با حوزه علمیه خواهران مورد تاکید قرار گرفت.

شایان ذکر است، حوزه علمیه خواهران، آموزش و تربیت تخصصی طلاب برای محیط‌های آموزشی، اداری و شهر و روستا را با استفاده از روش‌های نوین تبلیغی بر عهده دارد.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha