جمعه ۲۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۹:۰۳
جشن روزه‌اولی‌ها در میناب برگزار شد+ تصاویر

حوزه / مدیر مدرسه علمیه حضرت زینب(س) میناب گفت: جشن روزه‌اولی‌ها با برنامه‌های شاد و معنوی در مدرسه علمیه حضرت زینب(س) میناب برگزار شد.

خانم صالحه کریمیانی پور مدیر مدرسه علمیه حضرت زینب(س) میناب، در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه از هرمزگان، با اشاره به اینکه جشن روزه‌اولی‌ها با حضور دانش‌آموزان پایه سوم از ۵ مدرسه ابتدایی شهرستان میناب در مدرسه علمیه حضرت زینب (س) برگزار شد، اظهار داشت: این مراسم که با حضور مسئول تعلیم و تربیت و مسئول فرهنگی سپاه ناحیه میناب، همچنین مسئولین حوزه مقاومت بسیج دانش‌آموزی حضرت نرجس همراه بود، فضایی پرشور و خاطره‌انگیز را برای کودکان روزه‌اولی رقم زد.

جشن روزه‌اولی‌ها در میناب برگزار شد+ تصاویر

کریمیانی‌پور، گفت: این جشن با هدف تشویق کودکان به روزه‌داری، ایجاد خاطره‌ای ماندگار از نخستین تجربه معنوی آن‌ها و تقویت روحیه بندگی و عبودیت برگزار شد.

وی افزود: روزه‌داری یکی از عبادت‌های مهمی است که به رشد روحی و معنوی انسان کمک می‌کند، برگزاری این جشن‌ها باعث می‌شود کودکان با نشاط و انگیزه بیشتری وارد این مسیر شوند و مفاهیم دینی را در فضایی شاد و صمیمی بیاموزند.

جشن روزه‌اولی‌ها در میناب برگزار شد+ تصاویر

کریمیانی‌پور ضمن قدردانی از همکاری سپاه ناحیه میناب و حوزه بسیج دانش‌آموزی حضرت نرجس، بر لزوم استمرار این‌گونه برنامه‌ها تأکید کرد و یادآور شد: امیدواریم که این جشن‌ها مقدمه‌ای برای آشنایی بیشتر نسل آینده با معارف اسلامی و سبک زندگی دینی باشد.

جشن روزه‌اولی‌ها در میناب برگزار شد+ تصاویر

در پایان این مراسم، به تمامی روزه‌اولی‌ها هدایایی به رسم یادبود اهدا شد تا خاطره‌ای خوش از نخستین رمضان زندگی‌شان در ذهنشان باقی بماند.

جشن روزه‌اولی‌ها در میناب برگزار شد+ تصاویر

جشن روزه‌اولی‌ها در میناب برگزار شد+ تصاویر

جشن روزه‌اولی‌ها در میناب برگزار شد+ تصاویر

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha