یکشنبه ۲۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۱:۲۷
آغاز مدرسه‌سازی برای دانش‌آموزان «سندرم داون» در استان کرمان

حوزه/ طی مراسمی با حضور مدیران کل آموزش و پرورش و نوسازی مدارس استان کرمان، کلنگ احداث مدرسه ۱۲ کلاسه خیرساز با نیازهای ویژه «سندرم داون» به زمین زده شد.

به گزارش خبرگزاری حوزه از کرمان، امروز طی مراسمی با حضور مدیران کل آموزش و پرورش و نوسازی مدارس استان کلنگ احداث مدرسه ۱۲ کلاسه خیرساز با نیازهای ویژه سندرم داون با زیربنای ۱۲۰۰ متر مربع و اعتباری بالغ بر ۲۰ میلیارد تومان در شهر کرمان به زمین زده شد.

محمدرضا فرحبخش در این مراسم با بیان اینکه جامعه امروز به انسان‌ها و الگوهایی مانند خیران نیاز دارد، گفت: کار خیر یک اندیشه و مکتب است و در واقع فرهنگ یک جامعه با کار خیران متحول می‌شود.

وی با اشاره به اینکه خیران سخنان خداوند را به درستی شنیده و درک کرده‌اند و ارزش کارهای دنیوی را در آخرت می‌بینند و درک می‌کنند؛ افزود: مدرسه‌سازی مهمترین و اثربخش‌ترین کار خیر است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان با بیان اینکه خدمت به دانش آموزان با نیازهای ویژه منشأ خیر و برکت است، از توجه و برنامه‌های ویژه آموزشی، توانبخشی، فرهنگی و تربیتی در حوزه آموزش و پرورش استثنایی خبر داد.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha