دوشنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۷:۴۹
اتصالت به دوزخ را قطع کن ...

حوزه/ علامه حسن زاده آملی معتقد است که اخلاق فاسد، شاخه‌ای از درختان دوزخ است که انسان را به سوی آن می‌کشاند. این اخلاق به مرور زمان در ذات فرد نفوذ کرده و با او یکی می‌شود، به طوری که ذاتش فرعی از دوزخ می‌گردد.

به گزارش خبرگزاری حوزه، علامه حسن زاده آملی هشدار می‌دهد که هر یک از اخلاق فاسد، شاخه‌ای از درختان دوزخ است. اتصال به این شاخه‌ها، انسان را به دوزخ می‌کشاند، چرا که این اخلاق، ملکه و رنگ ثابت فرد شده و در ذات او نفوذ کرده است.

علامه حسن زاده آملی:

«هر یک از اخلاق فاسده، شاخه‌ای از درخت‌های دوزخ است و هر کس متصل به شاخه‌ای از آن شاخه‌ها باشد، او را بدوزخ می‌کشاند؛ از این‌جهت که آن خُلق، مَلَکِه و رنگ ثابت او شده است بلکه در ذاتش فرو رفته بلکه با وی یکی گردیده است؛ پس ذاتش فرعی و شاخه‌ای از دوزخ است که منتهی به آن خواهد شد.»

منبع: هزار و یک نکته، نکته ۴۷۸

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha