جمعه ۲۲ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۸:۴۹
جنگ تعرفه‌ای ترامپ نشانه افول اقتصاد آمریکا است

حوزه/ حجت‌الاسلام زاهدی‌پور با تحلیل جنگ اقتصادی ترامپ، گفت: این سیاست‌ها نه تنها کشورهای هدف بلکه خود اقتصاد آمریکا را فلج خواهد کرد.

به گزارش خبرگزاری حوزه از زنجان، حجت الاسلام حسینعلی زاهدی‌پور در خطبه‌های این هفته نماز جمعه شهر خرمدره با بیان اینکه نوع مواجهه حضرت علی (علیه‌السلام) و صبر در برابر شماتت عمرو بن عبدود، درس بزرگی است که باید در جامعه ورزشی و غیر ورزشی ما به فرهنگ عمیق تبدیل شود، اظهار داشت: راه‌اندازی جنگ جهانی اقتصادی با اعمال تعرفه‌های سنگین بر کالاهای وارداتی از سوی ترامپ، نشان از خوی استکباری آمریکا دارد.

وی با بیان اینکه بیش‌ترین افزایش مالیات علیه مردم آمریکاست که در طول ۶۰ سال گذشته وضع می‌شود، مالیات غیر منطقی، اقتصاد را فلج می‌کند، ادامه داد: اگرچه مشکلات اقتصادی بر کشورهای هدف تحمیل می‌کند، اما در عین حال با افزایش شدید قیمت‌ها جامعه مصرف کنندگان و حتی در مواردی تولیدکنندگان آمریکا را با چالش مواجه می‌سازد.

امام جمعه خرمدره با بیان اینکه ترامپ با افزایش تعرفه‌ها بخشی از کسری بودجه دولت را تأمین می‌کند که نشان از وخامت اوضاع اقتصادی آمریکا دارد، بیان کرد: این موضوع علی‌رغم آن چیزی است که رسانه‌ها از آمریکا نمایش می‌دهند اما این کسری بودجه از جیب مردم کسر می‌شود و قطعاً در بلند مدت به نفع آمریکا نخواهد بود.

وی با تأکید بر اینکه فشار مضاعف تعرفه‌ها بر خود آمریکا زمانی خود را نشان می‌دهد که کشورهای هدف اقدامات تلافی‌جویانه را انجام دهند همچنانکه چین و اتحادیه اروپا برنامه‌ خود را بر این اساس اعلام کرده‌اند، ابراز کرد: این اقدام موجب ضربه هر چه بیش‌تر به تولیدکنندگان آمریکایی خواهد شد. عقب‌نشینی قهری آمریکا و تعلیق ۹۰ روزه تعرفه‌های اعمالی نشان از درک همین واقعیت است.

امام جمعه خرمدره اظهار کرد: در نهایت کل اقتصاد دنیا از قبل جنگ تعرفه‌ها آسیب دیده و همان گونه که مطالعه انجام‌شده توسط اقتصاددانان دانشگاه استون انگلیس نشان می‌دهد در صورتی‌ که شرکای تجاری آمریکا در مقابل اقدامات آمریکا اقدام به‌تلافی کنند جنگ تعرفه‌ای الهام گرفته از اقدامات ترامپ منجر به اختلال گسترده در تجارت افزایش قیمت‌ها و کاهش استانداردهای زندگی خواهد شد.

حجت‌الاسلام زاهدی‌پور تصریح کرد: فعلاً موضوع را بر اساس اطلاعاتی که در دست داریم تحلیل می‌کنیم که البته بررسی بیش‌تر هم مورد نیاز بوده و هم ممکن است.

وی با اشاره به اینکه از طرفی قطعاً سیاست‌ استکبارستیزی و صهیونیسم‌ستیزی و دفاع از مظلوم، سیاست لایتغیر ایران است، بیان کرد: جواب‌نامه نه توسط رهبر معظم انقلاب و نه حتی رئیس جمهور که توسط وزیر خارجه صادر شده است.

امام جمعه خرمدره با تأکید بر اینکه نامه توسط امارات ارسال شد اما جواب نامه به عمان تحویل داده شد، ادامه داد: آن چه مورد خواست آمریکا بود مذاکرات مستقیم بود اما آن چه قرار است اتفاق بیفتد مذاکره غیرمستقیم است که در طول سال‌های بعد از انقلاب و حتی در طول جنگ نیز اتفاق افتاده است.

انتهای پیام. /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha