یکشنبه ۲۴ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۵:۳۱
عشق به میهن و ایمان به آرمان‌های الهی، فراتر از زندگی دنیوی است

حوزه/ حجت‌الاسلام محمد بیرانوند، گفت: شهید زارعی با ایستادگی در خط مقدم دفاع از وطن، درس غیرت و مردانگی را به همه ما آموخت و او ثابت کرد که عشق به میهن و ایمان به آرمان‌های الهی، فراتر از زندگی دنیوی است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از کرمانشاه، حجت‌الاسلام محمد بیرانوند، مبلغ طرح هجرت شهر کوزران کرمانشاه، صبح امروز در مراسمی با حضور فعالین فرهنگی، دانش‌آموزان و خانواده شهید زارعی، با اشاره به آیه «وَلاَ تَحْسَبَنَّ الَّذِینَ قُتِلُواْ فِی سَبِیلِ اللّهِ أَمْوَاتًا بَلْ أَحْیَاءٌ عِندَ رَبِّهِمْ یُرْزَقُونَ»، اظهار داشت: خداوند وعده داده که شهیدان را زنده و روزی‌دهنده نزد خود می‌دارد و لذا امروز شهید زارعی زنده است و نامش در تاریخ این مرز و بوم جاودانه خواهد ماند.

حجت‌الاسلام بیرانوند گفت: شهید بابک زارعی نه تنها پشتیبان خانواده و همراه همسر گرامی‌شان بود، بلکه با ایستادگی در خط مقدم دفاع از وطن، درس غیرت و مردانگی را به همه ما آموخت، او ثابت کرد که عشق به میهن و ایمان به آرمان‌های الهی، فراتر از زندگی دنیوی است.

مبلغ طرح هجرت شهر کوزران با تسلیت به خانم زارعی، مدیر مدرسه حضرت معصومه(س) و خانواده شهید، اظهار داشت: درد از دست دادن همسر در راه خدا با هیچ کلامی قابل توصیف نیست، اما شهادت، آغاز حیاتی جاویدان است و امروز جامعه آموزشی، باید بیش از پیش در کنار خانم زارعی باشد و نشان دهد که در سخت‌ترین لحظات، پشتیبان یکدیگر است.

گفتنی است، پاسدار شهید بابک زارعی همسر خانم زارعی مدیر مدرسه حضرت معصومه(س) شهر کوزران، در سحرگاه روز ۱۳ فروردین‌ماه در حین انجام وظیفه و پاسداری از مرزهای جمهوری اسلامی ایران به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
انتهای پیام. /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha