یکشنبه ۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۲۳:۲۲
گروه‌های جهادی حوزه علمیه خراسان آماده حضور عملیاتی و معنوی هستند

حوزه/ مدیر حوزه علمیه خراسان ضمن تسلیت به خانواده جان‌باختگان حادثه ناگوار آتش‌سوزی در بندر شهید رجائی، بر آمادگی حوزه علمیه خراسان و گروه‌های جهادی آن برای حضور موثر عملیاتی، امدادی و معنوی در منطقه تأکید کرد.

به گزارش خبرگزاری حوزه از مشهد، حجت الاسلام و المسلمین علی خیاط در پیامی ضمن تسلیت حادثه ناگوار آتش‌سوزی در بندر شهید رجائی، بر آمادگی حوزه علمیه خراسان و گروه‌های جهادی آن برای حضور موثر عملیاتی، امدادی و معنوی در منطقه تاکید کرد. متن پیام مدیر حوزه علمیه خراسان به این شرح است:

انالله و انا الیه راجعون

واقعه ناگوار آتش‌سوزی در بندر شهید رجایی بندرعباس که منجر به جان‌باختن برخی از هموطنان و مصدومیت شماری از آنان شده موجب تألم و تأثر گردید.

ضمن تاکید بر آمادگی حوزه علمیه خراسان و گروه های جهادی آن برای حضور موثر عملیاتی، امدادی و معنوی در منطقه و تقدیر و خداقوت به همه امدادگران و مسئولان، از تمام دستگاه های مرتبط می‌خواهیم توجه کافی به درمان مصدومین و تسلی خانواده‌های جانباختگان حادثه را اولویت امر قرار دهند.

بررسی به موقع حادثه ناگوار بندر شهید رجائی و کشف علل اتفاق مذکور و توجه آینده نگرانه کمترین انتظار بوده و ضرورت دارد جان و مال کسانی که در عرصه های گوناگون در حال خدمت به نظام اسلامی و کشور عزیزمان هستند، از گزند حوادث ایمن بماند.

از خدای متعال برای جانباختگان این حادثه سهمگین، رحمت و غفران واسعه الهی مسئلت دارم و برای مصدومان و مجروحان شفای عاجل آرزومندم.

علی خیاط

۷ اردیبهشت ۱۴۰۴

انتهای پیام/313/25

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha