شنبه ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۷:۴۳
دغدغه مسئولان خدمت به مردم و رفع مشکلات است

حوزه/ استاندار همدان با بیان اینکه مسئولان دغدغه خدمت به مردم، فرهنگ و استان را دارند، گفت: برای موفقیت در این عرصه جزیره‌ای عمل کردن نتیجه‌بخش نیست.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از همدان، حمید ملانوری شمسی امروز در دومین مجمع شورای فرهنگ عمومی استان همدان، با بیان اینکه ناترازی انرژی و سوخت حاصل عدم توجه به مدیریت مصرف است، اظهار داشت: مشکل تولید در کشور وجود ندارد و باید در حوزه فرهنگ عمومی وقت بگذاریم.

وی با تأکید بر اینکه باید جوانان به آینده امیدوار باشند تا در جامعه نقش آفرینی کنند، ابراز کرد: برای رشد همه جانبه مانند صنعت، معدن، سلامت و مسکن باید امیدآفرینی را تقویت کرد.

استاندار همدان با بیان اینکه مصوبات شورای فرهنگ عمومی باید مورد توجه قرار گیرد، گفت: متاسفانه در برخی موضوعات روایتگر خوبی نیستیم و ابتکار عمل نداریم، لذا همین مساله موجب می شود فرهنگ بیگانه ورود پیدا کند و از ما جلوتر باشد.

ملانوری شمسی یادآور شد: برای توسعه پایدار، مسئولان و متولیان باید از ظرفیت‌های متنوع استان برای توسعه امکانات و رفاه بهره ببرند و نیز منابع را برای نسل‌های آینده نگه دارند.

استاندار همدان با بیان اینکه مسئولان دغدغه خدمت به مردم، فرهنگ و استان را دارند، گفت: برای موفقیت در این عرصه جزیره‌ای عمل کردن نتیجه بخش نیست.

وی خاطرنشان کرد: برش استانی سند فرهنگی نیاز به ویرایش و اصلاحات دارد تا برای آن اعتبار مورد نیاز تخصیص یابد.

ملانوری، تقویت فرهنگ را در گرو سرمایه گذاری بخش خصوصی دانست و گفت: در جنگ فرهنگی دشمن اگر ورود به موقع پیدا نکنیم شاهد جذب جوانان به سمت جبهه فرهنگی مقابل خواهیم بود.

وی ادامه داد: در حوزه توسعه و پیشرفت ابتدا باید تفکر توسعه‌ای داشته باشیم و سپس زیرساخت‌های توسعه اقتصادی افزایش یابد، بنابراین مصوبات شورای فرهنگ عمومی به لحاظ محتوایی و توسعه درک و بینش نسبت به مسائل جامعه و مشارکت در استفاده از منابع می تواند راه گشا باشد و باید جدی گرفته شود.

انتهای پیام. /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha