به گزارش خبرگزاری حوزه، حجتالاسلام والمسلمین مجتبی فاضل مدیر حوزههای علمیه خواهران با حضور در دفتر مشاور رئیس جمهور در امور روحانیت با حجتالاسلام والمسلمین سید علی عماد به دیدار و گفتوگو پرداخت.
حجتالاسلام والمسلمین عماد در این دیدار مطرح کرد: دولت بهویژه مشاور رئیس جمهور در امور زن و خانواده از خدمات حوزههای علمیه خواهران به دولت آگاهی ندارند که در صدد آن هستیم تا بتوانیم آن را برای دولت آشکار و مشخص کنیم.
وی افزود: انتظار ما این است که با تفاهمنامهای، بتوان به ظرفیتهای حوزههای علمیه خواهران و دولت (اشخاص و وزارتخانهها) همچنین انتظارات حوزههای علمیه از دولت و بالعکس و ماموریتهای دو طرفه دست پیدا کرد.
مشاور رئیس جمهور در امور روحانیت گفت: خدمات حوزههای علمیه خواهران به جامعه (مسائل اجتماعی، اقتصادی و…) و دولت یکی از اولویتهایی است که ارزش آن باید به جامعه ایران شناسانده شود.
وی در پایان ابراز کرد: امیدواریم در آینده بتوانیم ارتباط و تعاملات حوزههای علمیه خواهران با وزارتخانههایی مانند میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، آموزش و پرورش و… افزایش دهیم تا یکدیگر از خدمات و امکانات مورد نیاز خود بهره ببرند.
حوزههای علمیه بازوی کمکی دولت است
حجتالاسلام والمسلمین مجتبی فاضل نیز در این دیدار با اشاره به خدمات فرهنگی و اجتماعی طلاب خواهر در جامعه اظهار کرد: از آنجایی که رهبر معظم انقلاب فرمودند؛ حوزههای علمیه به منزله مادر نظام هستند، ما نیز موظف و مکلف به یاری دولتها هستیم.
وی افزود: حوزههای علمیه خواهران از آنجایی که دولت را متعلق به خود میداند، نقش بازوی کمکی آن را بر عهده خواهد گرفت.
مدیر حوزههای علمیه خواهران اعلام کرد: ترسیم نقش و جایگاه حوزههای علمیه خواهران در پیشگاه دولتها واضح و شفاف نیست بلکه دولت باید در راستای بهرهگیری از ظرفیتهای حوزههای علمیه خواهران در دستگاههای اجرایی خود و جامعه اقدامات لازم را تدبیر کند زیرا ظرفیت ۵۰ هزار نفری طلاب خواهر در ۲۸ استان کشور در قالب ۵۰۰ مدرسه علمیه کاملا این پتانسیل را دارا خواهند بود.
انتهای پیام/
نظر شما