یکشنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۲
شهادت در میدان خدمت؛ روایتی از ایثارگری‌های مدیر انقلابی آذربایجان

حوزه/مدیر مدرسه علمیه سالار شهیدان گفت: شهید آل هاشم باور داشت بسیاری از تنش‌ها با گفت‌وگو و مردم‌داری حل می‌شود؛ سبکی که امروز می‌تواند چراغ راه مدیران انقلابی باشد.

حجت‌الاسلام سالک، مدیر مدرسه علمیه «سالار شهیدان» تبریز، در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در تبریز، به تبیین ویژگی‌های منحصربه‌فرد سبک مدیریتی شهید حجت‌الاسلام والمسلمین محمدعلی الهاشم پرداخت و تأکید کرد: ایشان نمونه بارز یک مدیر انقلابی بود که بحران‌ها را با تکیه بر ارزش‌های اسلامی و مردم‌داری مدیریت می‌کرد.

حجت‌الاسلام سالک با اشاره به سبک مدیریتی شهید آل هاشم در بحران‌های مختلف، اظهار داشت: شهید آل هاشم در شرایط سخت، مانند دوران تحریم‌ها، همه‌گیری کرونا و ناآرامی‌های اجتماعی، همواره با تکیه بر آموزه‌های دینی، امید و روحیه را در جامعه زنده نگه می‌داشت. ایشان به جای مدیریت پشت میزی، در میان مردم حاضر می‌شد و مشکلات را از نزدیک لمس می‌کرد.

وی افزود: رویکرد ایشان در مواجهه با اعتراضات، گفت‌وگو و کاهش تنش بود، نه برخورد صرفاً امنیتی. شهید آل هاشم معتقد بود بسیاری از بحران‌ها با درک متقابل و اعتمادسازی قابل حل است.

مدیر مدرسه علمیه سالار شهیدان با اشاره به نقش شهید آل هاشم در مقابله با تحریم‌ها، خاطرنشان کرد: در دوران فشارهای اقتصادی، ایشان از جمله پیشگامان تقویت تولید داخلی و خوداتکایی بود و همواره بر استفاده از ظرفیت‌های بومی تأکید داشت.

حجت‌الاسلام سالک با بیان اینکه شهید آل هاشم در جریان خدمت‌رسانی به مردم به درجه رفیع شهادت نائل آمد، تصریح کرد: شهادت ایشان در میدان عمل، نشان‌دهنده عمق ایثار و ازخودگذشتگی وی بود. شهید آل هاشم ثابت کرد که جهاد فقط در میدان جنگ نظامی نیست، بلکه مدیریت بحران و خدمت به مردم نیز جهادی مقدس است.

وی در پایان تأکید کرد: سبک مدیریتی شهید آل هاشم باید به عنوان الگویی برای مسئولان و مدیران انقلابی مورد توجه قرار گیرد؛ مدیری که نه در دفتر کار، که در میان مردم و در خط مقدم بحران‌ها حاضر می‌شد و سرانجام جانش را نیز در این راه فدا کرد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha