شنبه ۳ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۱:۳۶
مهم ترین ویژگی شهید رئیسی ارجح دانستن رضایت خداوند بر رضایت دیگران بود

حوزه / مسئول نمایندگی ولی فقیه در بسیج اقشار قم در مراسم سالگرد شهدای خدمت مهم ترین ویژگی شهید رئیسی را ارجح دانستن رضایت خداوند متعال بر رضایت دیگران دانست.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه ، در مراسم بزرگداشت شهدای خدمت که با حضور بسیجیان در پایگاه ریحانه الرسول حوزه ام ابیها (س) برگزار شد؛ حجت الاسلام حجت الله مشی مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در بسیج اقشار قم با تاکید بر اهمیت خودشناسی و تربیت نفس، گفت: تا کسی به مرحله خودشناسی نرسیده و نفس خود را تربیت نکرده باشد، نمیتواند خدا را بشناسد. انسان اشرف مخلوقات است و نباید سرگرم روزمرگی های بیهوده شود زیرا ارتباط او را با خدا دچار نقصان می‌کند.

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در بسیج اقشار قم با اشاره به تهذیب و خودساختگی شخصیت شهید رئیسی، گفت: یکی از مهم ترین ویژگی های شهید رئیسی؛ ارجح ندانستن رضایت دیگران بر رضایت خداوند بود و جز برای رضای خدا کاری نمیکرد.

وی در ادامه تصریح کرد: از خصلت های بارز دیگر ایشان میتوان به ساده زیستی، شجاعت در بیان اعتقادات و دفاع از آن حتی در سازمان ملل، ولایت پذیری مطلق، پای کار نظام بودن و خستگی ناپذیری اشاره کرد. در این مدت هیچ جمعه‌ای نبود که به سفر استانی نرود و دغدغه مردم را نداشته باشند.

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در بسیج اقشار قم خاطرنشان کرد: شهید رئیسی تک بعدی نبود و با زیرمجموعه خود به شدت صمیمی بود. به طعنه ها و مسائل حاشیه ای بی توجه ولی در عین حال در مسائل کاری به شدت جدی برخورد میکرد.

حجت‌الاسلام مشی در پایان با تاکید بر خصوصیات و جایگاه شهید رئیسی خاطرنشان کرد: شهید جمهور توجه ویژه ای بر ظرفیت های داخلی داشت و طی دوران تصدی اش هشت هزار کارخانه را احیا کرد. این گوشه ای از زحمات پی در پی و شبانه روزی این شهید بزرگوار بود در نهایت این بندگان مخلص خداوند هستند که توفیق شهادت نصیبشان می‌شود.

انتهای خبر /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha