دوشنبه ۱۹ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۷:۱۶
احکام شرعی | ارتباط با مرد نامحرم

حوزه/ برقراری هرگونه رابطه با مرد بیگانه برای زنی که در عقد ازدواج است، شرعاً حرام و بدون هیچ مجوزی است، حتی اگر همسرش اجازه فرزندآوری ندهد یا در زندگی مشترک کوتاهی کند. در صورت بروز چنین مشکلاتی، تنها راه‌حل مشروع، مراجعه به دادگاه و درخواست طلاق از مسیر قانونی است. فرزندی که از رابطه‌ نامشروع به‌وجود آید، از نظر شرعی زنازاده و فاقد نسب مشروع خواهد بود.

به گزارش خبرگزاری حوزه، فتوای مقام معظم رهبری در موضوع «ارتباط با مرد نامحرم، در صورت بی توجهی یا نبود همسر» با بیان حجت الاسلام والمسلمین فلاح زاده به همراه متن و صوت این حکم شرعی تقدیم شما فرهیختگان خواهد شد:

* ارتباط با مرد نامحرم، در صورت بی توجهی یا نبود همسر

سؤال:

«من شش سال است که ازدواج کرده‌ام، اما همسرم اجازه نمی‌دهد که بچه‌دار شوم. اگر با مرد دیگری ارتباط برقرار کنم، آیا گناهکار خواهم بود؟ بیشتر مواقع تنها هستم و اکثر شب‌ها همسرم به خانه نمی‌آید.»

جواب:

در هر شرایطی، زنی که در عقد ازدواج با مردی است و همسر دارد، به‌هیچ‌وجه مجاز نیست که با مرد بیگانه‌ای ارتباط برقرار کند. این کار از نظر شرعی هیچ‌گونه توجیه و مجوزی ندارد. حتی اگر بهانه و دلیلی مانند «عدم امکان فرزندآوری از همسر فعلی» مطرح شود، چنین رفتاری از اساس مردود است.

در صورتی که زن با مرد بیگانه‌ای ارتباط برقرار کند و خدای‌نکرده صاحب فرزند شود، آن فرزند از نظر شرعی «حرام‌زاده» و «زنازاده» محسوب می‌شود، که هیچ سود و مشروعیتی نخواهد داشت.

بنابراین، اگر زن با مشکلاتی نظیر عدم تمایل شوهر به بچه‌دار شدن یا نبودن وی در خانه مواجه است، باید از مسیر قانونی اقدام کند. راهکار صحیح آن است که به دادگاه مراجعه کرده و تقاضای طلاق نماید.

در چنین مواردی، دادگاه شوهر را احضار کرده و پس از طی مراحل قانونی، اگر وضعیت زن به مرحله‌ی «عسر و حرج» برسد، طلاق به‌صورت غیابی برای او صادر خواهد شد.

برای دانلود صوت اینجا را کلیک کنید

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha