سه‌شنبه ۶ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۳
چرایی تخریب چهره علما و روحانیت انقلابی

حوزه/ امروزه شکارچیان استعمار و استکبار با استفاده از جنگ‌افزار رسانه مشغول مبارزه با فقها و روحانیت مبارزی هستند که منافع مستکبرین را به خطر انداخته‌اند. این که همواره شاهد سیاه‌نمایی و غیظ و غضب برخی رسانه‌داران علیه روحانیت خدوم انقلابی هستیم به همین دلیل است.

خبرگزاری حوزه | یکی از نکاتی که مقام معظم رهبری در پیامش به حوزه‌های علمیه بیان کرده‌اند تلاش استعمارگران برای مبارزه با مجد و عظمت و نفوذ مردمی روحانیت سیاست‌شناس است.

اگر صفحه صفحۀ تاریخ معاصر را ورق بزنیم نشانه‌های پررنگی از این مبارزه وجود دارد چراکه فقهای نامدار و مبارز شیعه، در هر برهه‌ای از تاریخ معاصر زخمی کاری بر پیکر استعمار و استکبار وارد کرده‌اند و نقشه‌های شومشان را نقش بر آب کرده‌اند.

در صفحه‌ای از تاریخ معاصر مشاهده می‌کنیم که میرزای شیرازی با صدور فتوای تحریم توتون و تنباکو، استعمار انگلیس را در ایران منزوی کرد.

در صفحه‌ای دیگر آیت‌الله سید عبدالحسین لاری و آیت‌الله سید عبدالله بلادی بوشهری و سایر مجتهدین خطه جنوب را می‌بینیم که غرور انگلیسی‌ها را در جنوب کشور شکستند.

در صفحه‌ای دیگر از تاریخ معاصر آیت‌الله سید عبدالحسین شرف‌الدین عاملی را مشاهده می‌کنیم که در لبنان علیه استعمار فرانسه قد علم می‌کند.

همین چند سال پیش بود که شاهد صدور فتوای تاریخی حضرت آیت‌الله سیستانی در خصوص جهاد علیه داعش بودیم.

آیت‌الله کاشف الغطاها، آیت‌الله شیخ عبدالنبی بحرانی‌ها، میرزا مسیح مجتهد تهرانی‌ها، میرزاکوچک‌خان‌ها، مدرس‌ها و سایر علمای مبارزی که هرکدام به نحوی خار چشم استکبار و استعمار بوده‌اند و استعمارگران نیز در مقابل اقدامات آنان ساکت ننشستند و استعمارگران و مهره‌های داخلی آنها نیز تلاش کردند به نحوی آن‌ها را منزوی کنند.

امروزه نیز شکارچیان استعمار و استکبار نیز همین سیاست را دنبال می‌کنند و با استفاده از جنگ‌افزار رسانه مشغول مبارزه با فقها و روحانیت مبارزی هستند که منافع مستکبرین را به خطر انداخته‌اند. این که همواره شاهد سیاه‌نمایی و غیظ و غضب برخی رسانه‌داران علیه روحانیت خدوم انقلابی هستیم به همین دلیل است.

دردآور است که برخی رسانه‌داران داخلی نیز با بهره‌بری از امکاناتی که نظام اسلامی در اختیار آن‌ها گذاشته است همین خط تخریبی را دنبال می‌کنند و با تاکتیک‌ها و تکنیک‌های رسانه‌ای خود مشغول تخریب چهره علمای انقلابی و ائمه جمعه شاخص هستند.

رسانه حوزه انقلابی

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha