جمعه ۱۶ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۱
انسان در برابر نعمت‌های الهی مسئول است

حوزه / حجت‌الاسلام مظاهری گفت: انسان در برابر نعمت‌های الهی مسئول است و بیان این نعمت‌ها موجب شناخت بهتر نسبت به جایگاه بندگی و وابستگی مطلق انسان به خداوند می‌شود.  

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از همدان، حجت‌الاسلام مظاهری مدیر مدرسه علمیه زنگنه، در مراسم دعای عرفه که در مدرسه علمیه آیت الله آخوند(ره) برگزار شد، به تبیین ابعاد معرفتی دعای عرفه پرداخت و اظهار داشت: استغفار در فرهنگ اسلامی صرفاً برای پاکی از گناه نیست، بلکه راهی برای تقویت معرفت و درک فقر و نیاز انسان در برابر خداوند متعال است.

وی افزود: انسان در برابر نعمت‌های الهی مسئول است و بیان این نعمت‌ها، آن‌گونه که در دعای عرفه امام حسین(ع) آمده، موجب شناخت بهتر نسبت به جایگاه بندگی و وابستگی مطلق انسان به خداوند می‌شود.

حجت‌الاسلام مظاهری با اشاره به اهمیت توجه به نعمت‌های الهی در دعای عرفه، بیان کرد: تأمل در نعمت‌های الهی، زمینه‌ساز شناخت عمیق‌تر نسبت به وابستگی انسان به خداوند و تقویت روحیه شکرگزاری است.

وی تأکید کرد: بخش قابل توجهی از دعای عرفه به شمارش نعمت‌ها اختصاص دارد که نشان‌دهنده نقش محوری معرفت‌افزایی و یادآوری فقر ذاتی انسان در این دعاست.

مدیر مدرسه علمیه زنگنه، با اشاره به اینکه اهل‌بیت(ع) با وجود عصمت، به استغفار اهتمام داشتند، ابراز کرد: این استغفار نه به دلیل گناه، بلکه در راستای تعمیق رابطه عبودیت با پروردگار بوده است.

در بخش پایانی این مراسم، دعای عرفه توسط حجت‌الاسلام مهاجر قرائت شد و شرکت‌کنندگان از این فرصت برای بهره‌مندی معنوی استفاده کردند.

انتهای پیام. /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha