سه‌شنبه ۲۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۷
هشدار وزیر دفاع پاکستان: حمایت غرب از رژیم صهیونیستی پیامدهای خطرناکی دارد

حوزه، وزیر دفاع پاکستان با هشدار نسبت به حمایت بی‌قید و شرط کشورهای غربی از رژیم صهیونیستی، تأکید کرد: این حمایت‌ها می‌تواند تبعات خطرناکی برای منطقه و فراتر از آن به‌دنبال داشته باشد.

به گزارش گروه ترجمه خبرگزاری حوزه، خواجه محمد آصف، وزیر دفاع پاکستان، در بیانیه‌ای اظهار اظهار داشت: جامعه جهانی باید نسبت به زرادخانه هسته‌ای رژیم صهیونیستی ابراز نگرانی کند، چرا که حمایت بی‌چون‌وچرای غرب از این رژیم سرکش، می‌تواند منطقه را به‌سوی بی‌ثباتی و تنش‌های گسترده سوق دهد.

وی تصریح کرد: ما هرگز سیاست‌های سلطه‌طلبانه علیه همسایگان، که رژیم صهیونیستی این روزها به‌صراحت دنبال می‌کند، را نمی‌پذیریم.

خواجه آصف در ادامه خاطرنشان کرد: کشورهای غربی باید نسبت به بحران‌هایی که رژیم صهیونیستی در منطقه ایجاد می‌کند، هوشیار باشند؛ چرا که این بحران‌ها ممکن است ابعاد بین‌المللی یافته و امنیت فراتر از مرزهای منطقه را نیز تهدید کند.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha