جمعه ۳۰ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۰:۰۷
امروز در تمام نقاط جهان صدای آزادی‌خواهی و حمایت از مظلومان بلند شده است

حوزه / حجت‌الاسلام مطهرخو با تصریح بر اینکه امروز در تمام نقاط جهان صدای آزادی‌ خواهی و حمایت از مظلومان بلند شده است، یادآور شد: جهان در حال رسیدن به بلوغ فکری و آماده شدن برای طلوع خورشید عظمای ولایت حضرت بقیه‌الله‌الاعظم ارواحنافداه است.

به گزارش خبرگزاری حوزه از اصفهان، حجت‌الاسلام محمد مطهرخو امام جمعه شهرستان نایین در خطبه‌های نمازجمعه این هفته ضمن محکومیت حمله ددمنشانه رژیم غاصب صهیونیستی به ایران اسلامی اظهار داشت: با نزدیک شدن به مهرماه ۱۴۰۴ و پایان ۱۰ ساله برجام، فشارهای دشمن بر کشور در حال افزایش است.

وی افزود: در سند امنیت ملی آمریکا آوردند که تا سال ۲۰۲۵ یعنی همین امسال ایران یا باید تجزیه بشود یا نظام ایران از هم فروبپاشد یا ایران تسلیم خواسته‌های آنان بشود که تا امروز دشمن در هیچ یک از این موارد به نتیجه نرسیده است.

حجت‌الاسلام مطهرخو تصریح کرد: پس از ضربه مهلک امنیتی که توسط نیروهای امنیتی ما به آنها وارد شد نقشه از قبل طراحی شده جنگ نظامی را پیاده کردند.

امام جمعه شهرستان نایین با بیان فرمایش رهبر معظم انقلاب نسبت به خطای بزرگ صهیونیست‌ها گفت: آن‌ها فکر می‌کردند با شهادت فرماندهان ما اوضاع کشور از دست خارج شده و مردم به آشوب‌های داخلی روی می‌آورند که مردم محاسبات دشمن را کاملا به‌ هم زدند.

وی با تاکید براینکه دشمن با تهدید به ورود آمریکا به جنگ، دچار خطای محاسباتی دیگری خواهد شد، بیان کرد: مشارکت در جنگ یا از طریق حمایت اطلاعاتی یا حمایت تجهیزاتی و تسلیحاتی یا مشارکت در دفاع و پدافند و یا مشارکت در تهاجم صورت می‌گیرد.

حجت‌الاسلام مطهرخو خاطرنشان کرد: آمریکا در حال حاضر در ۳ سطح در این جنگ مشارکت دارد، اگر در تهاجم به ایران هم وارد شود فرصت پاسخ‌گویی را فراهم خواهد آورد که در این صورت جنگیدن با آمریکا که پایگاه‌های نظامیش نزدیک ایران است به مراتب راحت‌تر از جنگیدن با رژیم صهیونیستی خواهد بود.

امام جمعه شهرستان نایین عنوان کرد: باید حواسمان باشد دشمن شکست خورده می‌خواهد با ترساندن مردم به ورود آمریکا به جنگ، با برجسته سازی حملات خودش به ایران، با سیاه‌نمایی و مظلوم‌نمایی حملاتی که ایران به او کرده، با تهدید مقام معظم رهبری به ترور، با تهدید مردم به خالی کردن شهرها و موارد دیگر خود جنگ را مغلوبه کند.

وی با تأکید بر حفظ آرامش و اطمینان قلبی به نصرت الهی، یادآور شد: حالا که این جنگ بر ما تحمیل شده ضمن حمایت کامل از تصمیمات مسئولان ارشد کشور و فرماندهان جبهه اسلام و در رأس آنها رهبر معظم انقلاب تا آخرین قطره خونمان از این مملکت، ولایت و اسلام عزیز دفاع می‌کنیم و خواهیم گفت ما ترکناک یابن‌الحسین ما دست از حمایت شما برنخواهیم داشت.

حجت‌الاسلام مطهرخو تصریح کرد: امروز در تمام نقاط عالم صدای آزادی‌خواهی و حمایت از مظلومان بلند شده است جهان در حال رسیدن به بلوغ فکری و آماده شدن برای طلوع خورشید عظمای ولایت حضرت بقیه‌الله‌الاعظم ارواحنا فداه است.

امام جمعه شهرستان نایین خطاب به ملت ایران اظهار کرد: ملت و انقلاب ایران سبب ساز این حرکت در جهان شده است و بدانید مادامی که بین ما اتحاد، انسجام و همدلی و روحیه شهادت طلبی و ایثار وجود داشته باشد هیچ دشمنی نخواهد توانست این ملت را از پای درآورد.

وی یادآور شد: از این انسجام باید محافظت کرد که مبادا دشمن با تزریق یأس، ترس، تهدید و ناامیدی در پیکره جامعه شکافی ایجاد کند و مقاومت مردم ایران را از درون بشکند.

حجت‌الاسلام مطهرخو ابراز کرد: امسال عزاداری‌های ماه محرم را پرشورتر و زودتر شروع کنید، روحانیون، مبلغین، معلمین، اساتید، رسانه‌ها و هر کس که جایگاه و سخن‌گاهی دارد در صدد تبیین و امید آفرینی برآید، یزید زمان و حسین زمان را به مردم معرفی کنید و چهره حق و باطل را به مردم بشناسانید.

امام جمعه شهرستان نایین گفت: أَشِدّاءُ عَلَی الکُفّارِ رُحَماءُ بَینَهُم را در جامعه همه پیاده کنند، فعالان فرهنگی هدفمند، شبکه محور و محله محور با حضور مؤثر در مساجد، حسینیه‌ها، حوزه‌های علمیه آن‌ها را تبدیل به پایگاه‌های اطلاع‌رسانی و کانون‌های اثرگذار کنند تا روحیه مردم حفظ و تقویت شود.

شایان ذکر است بعد از اقامه نماز جمعه در محکومیت جنایات رژیم غاصب صهیونیستی اسرائیل و یاوه گویی‌های رییس جمهور آمریکا تظاهرات جمعه‌های خشم و نصر در شهرستان برگزار شد.

انتهای پیام. /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha