به گزارش خبرگزاری حوزه از کرمان، حجتالاسلام علی کریمی، در خطبه های نماز جمعه امروز با تسلیت ایام سوگواری سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین(ع)، اظهار داشت: ماه محرم، ماه پیروزی حق بر باطل، ماه بهار عاطفه، احساس و عقل، ماه پیوند با عاشورا و اباعبدالله الحسین(ع) است، این ماه یکی از افتخارات زندگی ما و پشتوانهای استوار برای حفظ شیعه از خطرات است.
وی افزود: هویت شیعه سه ویژگی دارد، بال سرخِ شیعه که عاشوراست، بال سبزِ شیعه که انتظار ظهور حضرت حجت(عج) است و زره ایشان که ولایتپذیری است، واقعه عاشورا در زمانی کوتاه، نبردی بین دو جبهه عزت و ذلت، کرامت و پستی، و ارزش و ضدّارزش بود.
حجتالاسلام کریمی با اشاره به انگیزههای قیام امام حسین(ع)، تأکید کرد: انگیزه نخست، دینی بود، اقامه و حفظ دین که بر همه امور مقدم است. دوم، انگیزه اجتماعی داشت، چرا که جامعه اسلامی دچار انحراف شده بود، سوم اصلاح فرهنگی و زدودن جهل از جامعه بود، چهارم انگیزه سیاسی تا مردم امام خویش را بشناسند و بدانند هر کسی شایسته رهبری نیست، پنجم، انگیزه شخصی بود امام(ع) میخواست به جهانیان بفهماند که کیست، گاهی از اصحاب میخواستند تا شهادت دهند که او پسر پیامبر(ص) است و میپرسیدند: آیا بر روی زمین غیر از من، فرزندی از پیامبر باقی مانده است؟
وی با اشاره به سالروز سوءقصد به جان رهبر معظم انقلاب در مسجد ابوذر، بیان کرد: دشمنان قلب ایشان را نشانه گرفتند، ولی معجزه الهی توطئه منافقان را ناکام گذاشت. امروز به برکت رهبری حکیمانه ایشان، ایران سربلند و پایدار است. هرچه از آن روز دورتر میشویم، به عمق حکمت الهی در حفظ وجود مبارک ایشان بیشتر پی میبریم.
امام جمعه نودژ با گرامیداشت هفته قوه قضائیه، شهید بهشتی را الگویی از ایمان، اخلاص و صداقت خواند و افزود: عدالت، محور کار قوه قضائیه است و این امر، شجاعت و بیطرفی میطلبد. شهید بهشتی به آنچه میگفت، باور داشت و در عمل به اصول پایبند بود.
وی با اشاره به «روز افشای حقوق بشر آمریکایی»، تصریح کرد: ادعای حقوق بشر از سوی آمریکا دروغی بزرگ است، تبعیض علیه مسلمانان و مداخله در امور داخلی کشورها، سیاست دیرینه این دولت است. مقام معظم رهبری نیز فرمودند آمریکا در جنگ اخیر مستقیماً وارد شد و پاسخ سختتری دریافت کرد.
انتهای پیام. /











نظر شما